Lyžiarske strediská skupiny skisport.com štartujú do novej zimnej sezóny

2017-12-12 09:00:00 |   |    | 

Zažite rodinnú dovolenku v niektorom z 8 rakúskych lyžiarskych stredísk a v TOP destinácii, Schnalstalskom ľadovci v južnom Tirolsku vďaka skisport.com a využite cenovo výhodný skipas. Deti do 10 rokov (r. 2008) v sprievode jedného z rodičov s platným skipasom majú kartu Snehuliak/Schneemankarte iba za 3 EUR/deň (potrebný dôkaz o rodinnej príslušnosti).



 

Vo všetkých 9 lyžiarskych strediskách skupiny skisport.com, Lackenhof/Ötscher a Hochkar v Dolnom Rakúsku, hornorakúskych top destináciách Hinterstoder a Wurzeralm či Kasberg a Hochficht, na Action Hill v tirolskom Hochkössen, v korutánskom stredisku Heiligenblut am Großglockner i na Schnalstalskom ľadovci v Južnom Tirolsku sú v ponuke atraktívne paušálne balíky počas víkendov, 3 alebo 4 dní či celého týždňa mimo hlavnej sezóny za senzačné rodinné ceny.

Kúpiť si môžete aj SunnyCard – sezónny lyžiarsky lístok pre celú rodinu, ktorý platí vo všetkých 9 strediskách skisport.com.  Pri kúpe SunnyCard oboma rodičmi lyžujú ich deti do 15 rokov zdarma počas celej sezóny. Pri kúpe SunnyCard jedným rodičom lyžujú deti do 10 rokov, ktoré žijú v spoločnej domácnosti takisto zdarma.

 

SunnyCard U25

Pre všetkých mladých pod 25 rokov je vo všetkých 9 lyžiarskych strediskách skisport.com lyžovanie výhodné, pretože ponúkajú sezónny lyžiarsky lístok SunnyCard so zníženými cenami.

 

O strediskách skupiny

 

Hochkar s výbornými snehovými podmienkami má 19 km zjazdoviek a snowpark s nádhernou panorámou.

Lackenhof am Ötscher má široké spektrum ponúk pre celú rodinu na 19 km zjazdoviek. Je tu Sunny Kids Park i snowpark pre freestylerov.

Hochficht má 20 km zjazdoviek a vo funparkoch a na cross trati nájdu výzvy rodiny i ambiciózni lyžiari. Novinka: 10-miestna kabínová lanovka s väčším komfortom a bezpečnosťou.

Kasberg je stredisko pre rodiny s 21 km zjazdoviek vhodných pre začiatočníkov i pokročilých.

Hinterstoder a Wurzeralm v regióne Pyhrn-Priel sú rýchlo dostupné po diaľnici Pyhrn. Hinterstoder má 40 km zjazdoviek a výborné snehové podmienky.

Wurzeralm ponúka na 22 km zjazdoviek pohodovú lyžovačku hlavne pre rodiny s deťmi.

HochKössen s 22 km zjazdoviek má vynikajúco upravené svahy pre lyžiarov všetkých úrovní, Sunny Kids Park a vynikajúcu gastronomickú ponuka.

Slnečný Grossglockner/Heiligenblut ponúka 55 km zjazdoviek pre všetky lyžiarske úrovne, freeride arénu a značkované lyžiarske trasy. Novinka: Grossglockner PlusCard so vstupmi za zvýhodnené ceny.

Schnalstalský ľadovec v Južnom Tirolsku ponúka aktívnym dovolenkárom zážitkovú zimnú dovolenku na rozmanitých svahoch vrátane 8-km zjazdu do údolia.

 

Zdieľať článok na Facebooku
Zdroj: PR článok

Hodnotenie článku:
0.0/5 (0 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Utorok, 19. marec. 2024. Meniny má Jozef.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa