Vychutnajte si lyžovačku vo Vrátnej!

2011-01-08 10:00:00 |   |    | 

SLOVENSKO - Stredisko Vrátna Free Time Zone ponúka lyžiarom počas zimnej sezóny 15 zjazdoviek, ktoré sprístupní 12 vlekov a dve moderné lanové dráhy - štvorsedačka a 8-miestna kabínková lanovka.



V ponuke je aj večerné lyžovanie a freeriderom sú v lokalite Chleb k dispozícii dve zóny.

Stredisko v spolupráci s ubytovateľmi v regióne ponúka pri minimálne piatich prenocovaniach cenovo výhodné balíky služieb so skipasom zdarma, vrátane ďalších zliav do babysittingu Paseky, lyžiarskej školy, požičovne a relax centra.

Snowboardový park je v tejto sezóne na samostatnom svahu s vlastným vlekom, čím sa zároveň rozšíri zjazdovka pre začínajúcich lyžiarov.

Návštevníci strediska môžu využiť bonus bezplatného parkovania, bezplatný skibus zo Žiliny a strediskový skibus. Ďalej v spolupráci so Železničnou spoločnosťou Slovensko produkt skipass packing lístok, ktorý umožňuje cestovať a lyžovať celý deň, pričom zaplatia len za jeden lístok.

Počas zimných a jarných prázdnin pribudnú v lyžiarskom stredisku súťaže pre deti i dospelých, animačné programy, testovacie a predvádzacie akcie športových značiek a športové exibície.

Na konci januára 2011 sa uskutoční 30. ročník Interkritérium Vrátna a na začiatku februára 2011 Európsky pohár v snowboardingu.

 

 

 

Vrátna Free Time Zone
Starý dvor
Terchová
Tel.: +421 41 5695 642
E-mail:
vratna@vratna.sk

 

Zdroj/autor: tasr, vratna, drom

Zdieľať článok na Facebooku

Foto: tasr,vratna.sk

Hodnotenie článku:
5.0/5 (1 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Piatok, 29. marec. 2024. Meniny má Miroslav.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa