Ako prežiť letiskovú kontrolu s vibrátorom

2014-01-02 10:00:00 |   |    | 

Ak patríte k single dámam alebo si jednoducho rady okoreníte aj dovolenkové dobrodružstvá, určite ste už premýšľali, ako si do batožiny pribaliť svojho priateľa na baterky. Chápeme, že vibrátor je pre vás bomba, aby to však pracovníci letiskovej kontroly nezobrali doslova, ponúkame vám niekoľko užitočných tipov, ako sexuálneho pomocníka zbaliť.



Zbaliť si na cesty vibrátor je skvelý spôsob, ako si aj bez partnera užiť dovolenkovú rozkoš. A to hlavne v prípade, že si domov nechcete priniesť suvenír v podobe zdravotných ťažkostí či neželaného tehotenstva po vášnivom dobrodružstve s láskou na jednu noc. Aby ste sa ale vyhli pridaniu vášho mena na zoznam podozrivých cestujúcich, nasledujte pri balení sexuálnych hračiek tieto drobné rady.

 

Len nie do kabíny

Pokiaľ ste práve neužili nadmernú dávku afrodiziak, ktoré vaše sexuálne chúťky môžu povzbudiť natoľko, až nad sebou v lietadle stratíte kontrolu, nikdy nebudete mať dostatočne dobrý dôvod na to, aby ste si vibrátor vzali do príručnej batožiny.

Rozumieme, že je trochu bolestivé vzdať sa svojho miláčika a, hoci iba na niekoľko hodín, poslať ho do špinavých, vlhkých a chladných útrob batožinového priestoru. Ale váš malý kamarát sa istotne vyfarbí ako najväčší nepriateľ, keď ho budete musieť verejne vytiahnuť z tašky pred zvedavými očami ostatných nastupujúcich v rade pred bezpečnostnou kontrolou.

 

Diskrétny tvar

Ak trváte na dovolenkovaní s vibrátorom, myslite aj na potenciálne zahanbenie, ktoré vám môže spôsobiť predvolanie do kancelárie letiskovej kontroly. Hoci žiadne bezpečnostné pokyny zbalením svojho pomocníka neporušujete, ak vlastníte kúsok pomerne netypických tvarov, bezpečnosť vám môže chcieť položiť zopár otázok, pri ktorých sa červenaniu neubránite.

Túto hračku pre dospelých si preto radšej zabezpečte v diskrétnejšej podobe. V sexshopoch dnes bežne kúpite vibrátory v tvare kačičky, kefy na vlasy či dokonca rúžu, ktoré nevzbudzujú žiadnu pozornosť a zároveň bez problémov prejdú letiskovým skenerom.

 

Vyberte „šťavu“

Ešte predtým, než vôbec dorazíte na letisko, nezabudnite na to najdôležitejšie - vybrať baterky! Ak pri balení vynecháte tento dôležitý detail, niekde medzi detektorom kovov a batožinovým skenerom sa váš vibrátor rozhodne trošku nažhaviť situáciu.

Pokiaľ už pracovníci nezavolali všetkých nastupujúcich späť k bráne kvôli podozrivej aktivite v batožinovom priestore, zažijete minimálne trápny okamih, keď sa k vám bude váš kufor vracať späť po batožinovom páse - samozrejme, vibrujúc.

 

Ďalšie „hračky“

Ak svojho milenca na baterky radi používate aj so sprievodnými stimulantmi, pozornosť pri balení venujte aj im. Lubrikant nemusí byť bezpodmienečne v kufri, no do príručnej batožiny ho zbaľte presne podľa predpísaných pokynov o tekutinách - najviac 100 ml fľaštička musí byť starostlivo zatvorená a vložená do uzatvárateľného priesvitného vrecka. Sexuálnym hračkám ako biče a putá sa pre istotu vyhnite. Čokoľvek, čo pripomína zbrane, by vám na letisku mohlo narobiť problémy, hardcore výbavu preto radšej nechajte doma.

 

Zdroj/autor: travelsexlife.com, Dominika Babulicová, drom

Zdieľať článok na Facebooku

Hodnotenie článku:
3.6/5 (32 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Utorok, 23. apríl. 2024. Meniny má Vojtech.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa