Vyspite sa ako králi. Týchto 10 hotelov v hradoch je podľa TripAdvisoru najlepších

2015-10-05 12:00:00 |   |    | 

Zatúžiť z času na čas po luxuse a trochu drahšej dovolenke nie je nič zlé. Keď si potrebujeme oddýchnuť a cítiť sa o niečo lepšie ako obyčajne, prídu vhod netradičné zážitky. Jedným z nich by mohlo byť aj bývanie v hrade, kde zažijeme niečo podobné ako dávni šľachtici. Úžasné priestory, skvelé služby a duch dávnych čias. Toto všetko môžete zažiť pri návšteve tých najlepších hotelov v hradoch, ktoré na základe hodnotení návštevníkov ocenila stránka TripAdvisor.



 

10. Hrad Durrow

 

Írsko je plné prekrásnych hradov, a tak využili príležitosť a v niektorých z nich začali ubytovávať aj hostí. Tento hrad pochádza z 18. storočia, má úchvatnú záhradu a samozrejme dokonalé služby.

V hodnotení získal 4,5 z 5 bodov z 314 komentárov. Priemerná cena izieb sa v nasledujúcom období pohybuje od 195 eur za noc.

 

9. Hrad Ashford

 

Hrad z 13. storočia v sebe ukrýva 85 izieb, pričom všetky vynikajú úchvatnými interiérmi. Ako inak nechýbajú kvalitné služby a stovky pozitívnych hodnotení.

V hodnotení získal 4,5 z 5 bodov z 1705 komentárov. Priemerná cena izieb sa v nasledujúcom období pohybuje od 305 eur za noc.

 

8. Zámok Herálec

 

Aj my môžeme navštíviť jeden z najlepších hotelov v hradoch. Nachádza sa v Českej republike a je naňho počuť len samá chvála.

V hodnotení získal 5 z 5 bodov z 127 komentárov. Priemerná cena izieb sa v nasledujúcom období pohybuje od 170 eur za noc.

 

7. Hrad Castle in Clarens

 

Na trochu netradičnom mieste objavíte tento hrad. Hrad pre princezné spolu s vežou totiž leží v JAR. Prekrásne miesto je ako stvorené na romantiku a keďže má len dve izby, takže sa prenajíma vždy celá budova.

V hodnotení získal 5 z 5 bodov z 77 komentárov. Priemerná cena izieb sa v nasledujúcom období pohybuje od 80 eur za noc pre dve osoby.

 

6. Hrad Rowton

 

Vyše 800 rokov starý hrad nájdete v Anglicku, kde ho obklopuje divoká príroda. Ukrýva v sebe 18 izieb, ktoré naplnia sny všetkých romantických duší.

V hodnotení získal 5 z 5 bodov z 311 komentárov. Priemerná cena izieb sa v nasledujúcom období pohybuje od 108 eur za noc.

 

5. Hrad Monterone

 

Ak by ste chceli navštíviť taliansku Perugiu, mohli by ste vyskúšať ubytovanie napríklad v tomto hrade. Je obdivuhodné ako spojil historické prostredie s tým moderným.

V hodnotení získal 5 z 5 bodov z 528 komentárov. Priemerná cena izieb sa v nasledujúcom období pohybuje od 106 eur za noc.

 

4. Hrad Petroia

 

V tomto hrade sa kedysi rodili vojvodovia a dnes sa v ňom môžete znovuzrodiť do vašej kráľovskej podoby vy. Taliansky hrad na to bude tým najlepším miestom.

V hodnotení získal 5 z 5 bodov z 387 komentárov. Priemerná cena izieb sa v nasledujúcom období pohybuje od 140 eur za noc.

 

3. Hotel Hrad Sinio

 

Hrad z 12. storočia je obklopený vinicami a tou pravou talianskou atmosférou. Pevnosť poskytuje všetok luxus, ktorý by ste od takéhoto ubytovania mohli očakávať.

V hodnotení získal 5 z 5 bodov z 346 komentárov. Priemerná cena izieb sa v nasledujúcom období pohybuje od 270 eur za noc.

 

2. Hrad Hotel Schoenburg

 

Nemecký hrad kedysi vyhorel, no po veľkej rekonštrukcii povstal z popola a stal sa ideálnym miestom na romantickú dovolenku. Nechýba mu kvalita a všetci dovolenkári si svoj pobyt náramne užili.

 V hodnotení získal 5 z 5 bodov z 473 komentárov. Priemerná cena izieb sa v nasledujúcom období pohybuje od 190 eur za noc.

 

1. Fonab Castle Hotel

 

Jednotkou spomedzi všetkých sa stal hrad v škótskej divokej prírode. Pobyt pri jazere môžete zažiť v tradičnom štýle, alebo vyskúšať niektorú z moderných izieb.

 V hodnotení získal 5 z 5 bodov z 717 komentárov. Priemerná cena izieb sa v nasledujúcom období pohybuje od 250 eur za noc.

Zdroj/autor: tripadvisor.com, SiSa, drom

Zdieľať článok na Facebooku
Zdroj: SiSa

Hodnotenie článku:
3.0/5 (2 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Piatok, 29. marec. 2024. Meniny má Miroslav.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa