Skvelá správa pre cestujúcich s postihnutím: Bezbariérový nákup leteniek už aj u nás

2016-12-01 08:00:00 |   |    | 

Aerodom, cestovná online agentúra s kamennou prevádzkou v Bratislave prináša klientom zážitky z celého sveta už viac ako desať rokov a stále pracuje na rozširovaní služieb pre svojich zákazníkov. Tou najnovšou sa rozhodli vyjsť v ústrety klientom so zrakovým či motorickým postihnutím.



 

Nájsť letenku rýchlo, lacno a spoľahlivo priamo z pohodlia vášho domova do celého sveta už nie je problém. Predaj online leteniek cez aerodom.sk je k dispozícii 24 hodín denne. Teraz túto službu budú môcť využiť aj zdravotne postihnutí ľudia. To, čo vo svete je bežnou záležitosťou, je u nás  stále raritou. Preto sme sa rozhodli, že aerodom.sk bude myslieť na všetkých svojich skalných i potencionálnych zákazníkov a pre nákup online leteniek sme pripravili bezbariérový prístup,“ hovorí Marián Mereš, technický riaditeľ aerodom.sk. V praxi to znamená, že letenky si môžu kúpiť v pohodlí svojho domova aj klienti s hendikepom – zrakovo, či motoricky postihnutí.

Skúsenosti s nákupom leteniek cez aerodom.sk má aj nevidiaci Juraj Práger. Je vášnivým cestovateľom, ktorý zdolal Mont Blanc aj Elbrus a bezbariérový prístup k nákupu leteniek oceňuje slovami: Je to úžasná vec, že existuje aj slovenská stránka, ktorá mi umožňuje plnohodnotný nákup leteniek, bez sprievodnej pomoci vidiacej osoby. Bezbariérový prístup pomáha ľuďom s hendikepom šetriť čas a ľudia s hendikepom môžu fungovať samostatnejšie. Zo skúsenosti viem, že cez aerodom.sk si dokážem sám kúpiť letenky a nenatrafím na žiadny zásadný problém, ktorý by mi nákup letenky skomplikoval, alebo neumožnil. Ide o plne funkčnú stránku, ktorá umožní nevidiacim, ale aj ľuďom s iným hendikepom, pohodlný nákup leteniek,“ hovorí Juraj Práger.

Cez aerodom.sk si môžete kúpiť letenky do celého sveta, lacné lowcosty, ale aj prvú triedu.

 

Zdieľať článok na Facebooku
Ilustračné
Foto: Pixabay
Zdroj: ako

Hodnotenie článku:
0.0/5 (0 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Piatok, 19. apríl. 2024. Meniny má Jela.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa