Najromantickejšie hotely sveta: Biele pláže, horúce západy slnka a nekončiace spoločné chvíle

2016-02-09 12:00:00 |   |    | 

Romantika je pojem, ktorý si každý z nás predstavuje trochu inak. Pre niekoho je to posedenie vo dvojici, pre iného zase opulentná dovolenka. Vidno to aj na trendoch pri vyberaní medových týždňov. Staršie generácie si z nich hlavu nelámali, prípadne zašli niekam na klasickú dovolenku pri mori. Dnes je to však trochu iné. Mladé páry hľadajú „výnimočné“ miesta, ktoré svojim prostredím a službami sami osebe navodia romantickú atmosféru. Preto cestujú do exotických kútov sveta, kde objavujú hotely špeciálne zamerané na takýto druh dovolenky. Tu je prehľad tých naj zo sveta:



 

Romantika podľa TripAdvisora

 

Stránka TripAdvisor nikomu nie je úplne cudzia. Aspoň osoby, ktoré sa zaujímajú o cestovanie ju poznajú, ako skvelý zdroj objektívnych informácií o rôznych destináciách a hoteloch. Vďaka tomu, že ju poznajú milióny ľudí po sveta a aktívne sa zapájajú do hodnotení, môže stránka generovať zaujímavé informácie pre čitateľov. Takto sa jej podarilo vytvoriť zoznam hotelov, ktoré zákazníci označili za tie najviac romantické na svete.

 

10. Hotel Tokoriki Island Resort, Fidži

 

Tento hotel patrí na ostrove Fidži medzi tie najlepšie. Krásy ostrova dopĺňajú kvalitné služby a luxus striehnuci z každého kúta. Aj na stránke TripAdvisor sa pravidelne dostáva do rôznych hodnotiacich rebríčkov, kde získava vysoké priečky.


Mohlo by vás zaujať: 


 

9. The Place Luxury Boutique Villas, Koh Tao, Thajsko

 

Ako minulý rok, tak aj tento rok si získal rezort ocenenie za romantické prostredie. Hrdí sa oddelenými vilkami s nekončiacimi bazénmi a dokonalým súkromím.

 

8. Baros, Ostrov Baros, Maldivy

 

Jeden z prvých hotelov na Maldivách tu stojí už od roku 1973. Dáva si záležať na vynikajúcich službách a dobrom dojme, na ktorom pracujú všetci zamestnanci. Ostrov sa nachádza v strede atolu, v nedotknutej lagúne a uprostred ohromného mora.

 

7. Coco Plum Island, Belize

 

Z Ázie sa presunieme do Karibiku a to do slnečného Belize. Súkromný ostrov určený len pre dospelých návštevníkov poskytuje toľko súkromia, koľko znesiete. Po leňošení a šantení vo vode sa môžete vybrať napríklad do lesov a zažiť s partnerom aj trochu dobrodružstva.

 

6. Lindos Blu, ostrov Rodos, Grécko

 

Typické grécke pobrežie si v tomto prípade užijete na ostrove Rodos. Hotel výhradne pre dospelých je známy svojim spa centrom, kde si môžete dopriať len to najlepšie. Romantiku navodzuje modré more, šedé skaly a moderný čistý dizajn.

 

5. Komandoo Maldives Island Resort, Maldivy

 

Maldivy sú po celom svete známe ako jedno z najromantickejších miest. Modré lagúny s útulnými chatkami sú všetkým po čom zamilované páriky môžu túžiť. Poskytujú dostatok súkromia a atmosféru, na ktorú už nezabudnete. Veď vkročiť do mora zo schodov vášho apartmánu je naozaj niečo špeciálne.

 

4. Anastasis Apartments, Grécko

 

Egejské more, výhľad na zapadajúce slnko a ticho - to sú výhody týchto apartmánov. Pre romantické duše sú ako stvorené. Všetku tú atmosféru dotvorí okolie ostrova Santorini, známe výraznou kalderou.

 

3. Spicers Vineyards Estate, Austrália

 

O niečom inom je zážitok z tohto hotela. Nenachádza sa pri mori, ale uprostred prekrásnych viníc. Príroda, víno a spa služby budú tým zážitkom, ktorý si odtiaľto s radosťou odnesiete.

 

2. The Old Rectory Hotel, Veľká Británia

 

Staré Anglicko a jeho ducha objavíte v hoteli The Old Rectory. Tento skrytý poklad je rajom pre tých, ktorí túžia po pokoji, oddychu a čase venovanom len tým najbližším. Záhrady alžbetínskeho statku sú ideálnym priestorom na romantiku a ďaleko to nebude mať ani do rozličných známych pamiatok.

 

1. Bucuti & Tara Beach Resort Aruba, Aruba

 

Prvé miesto spomedzi hodnotení získal práve tento hotel na exotickej Arube. Biely piesok na pláži, palmy, luxusné vybavenie, dokonalé západy slnka... Je toho toľko, že si návštevníci môžu vyberať zo širokej ponuky.


Prečítajte si aj: 


Zdroj/autor: tripadvisor.com, SiSa, drom

Zdieľať článok na Facebooku
Zdroj: SiSa

Hodnotenie článku:
5.0/5 (2 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Utorok, 19. marec. 2024. Meniny má Jozef.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa