Dovolenkové tipy: Roman Pomajbo prezradil svoje plány na leto

2018-06-19 12:00:00 |   |    | 

Slovenský herec Roman Pomajbo plánuje tráviť leto predovšetkým s manželkou a tromi dcérami Vivien, Noemi a Timeou. „Veľmi sa teším, že budem cez leto plnohodnotný otec, lebo počas roka som furt niekde a po večeroch, keď sú dievčatá doma, zasa odchádzam do divadla. To mi niekedy doslova trhá žily, párkrát som bol vážne smutný, tak som si povedal, že im to v lete vynahradím. Veľmi sa na to teším. Myslím si, že je to dôležité, lebo práve deti sú zmyslom môjho života,“ vyznal sa v rozhovore pre agentúru SITA.



 

Tento rok sa okrem krátkej dovolenky na jachte v Chorvátsku budú potulovať najmä po Slovensku a Česku. „Chcem svojej rodine dopriať aj more, no tentoraz nebudeme behať veľmi po zahraničí. Už sme zažili aj to, s celým cirkusom za veľkou mlákou a ako sme zistili, deťom je úplne jedno, kde sú, len aby bolo dobre. A to je aj moja filozofia. Ja môžem byť kdekoľvek na svete. Máme to s manželkou podelené. Ona sa vyzná v mapách a v buzole a ja robím tú atmosféru,“ priblížil známy umelec.

Väčšinu času by pritom chceli tráviť v prírode. „Babám sa páči v lese alebo na hríboch. Povedali sme si, že navštívime aj niektoré slovenské a české hrady a zámky a že si pozrieme kraj, v ktorom vyrastala moja žena. Ona tiež veľmi inklinuje k lesu, rada chodí na huby a po jaskyniach. Navrhol som jej, že si môže urobiť aj nejaký čas pre seba a ja zatiaľ pôjdem s deťmi niekam stanovať, no to hneď odmietla - vraj ako by to bolo, že budeme mať kopec zážitkov bez nej... Každopádne, máme kam ísť. Na viacerých miestach máme aj známych a kamarátov, s ktorými chodievame na výlety. Tento rok máme už tiež zopár ponúk. Deti predsa len často spoja aj tých rodičov,“ poznamenal 49-ročný rodák z Ilavy, ktorý so svojimi dievčatami neustále vymýšľa rôzne aktivity.

Často s babami hráme spoločenské hry - to mám rád, lebo ja som veľmi hravý človek. A inak veľa športujú. Dve staršie vedia už plávať, takže toto leto naučím plávať už len tretiu a inak sa spolu vždy bicyklujú a korčuľujú, sú také súdržné, všetko robia tak, ako majú. A zatiaľ za nimi vládzem aj ja. Kým ešte neutekajú z domu, tak ma to baví. Keď bude mať jedna osemnásť, druhá sedemnásť a tretia pätnásť, tak ma šľak trafí... Ale teším sa na to,“ uzavrel pobavene.

Zdieľať článok na Facebooku

Foto: Facebook / Roman Pomajbo
Zdroj: SITA

Hodnotenie článku:
5.0/5 (5 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Sobota, 20. apríl. 2024. Meniny má Marcel.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa