Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Vedúci poslal zamestnankyňu (27) domov: Mužských kolegov vraj rozptyľovali jej presvitajúce... Nehorázne!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (3)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

LONDÝN – Dvadsaťsedemročná žena zostala v nemom úžase po tom, čo ju jej manažér požiadal, aby opustila kanceláriu. Dôvodom boli jej zdurené bradavky, ktoré údajne rozptyľovali mužských kolegov. Ako ale priblížila, príčinou bola klimatizácia.

Nemenovaná žena zostala ohromená, keď ju jej manažér požiadal, aby odišla, keďže mužských kolegov rozptyľoval pohľad na jej zdurené bradavky. V príspevku na Reddite vysvetlila, že klimatizácia v kancelárii bola mesiac predtým, ako požiadala o zvýšenie teploty, dlhodobo zapnutá. Predtým si do práce nosila svetre, aby prekonala nízke teploty v kancelárii. O niekoľko týždňov neskôr bola však klimatizácia opäť pustená naplno. Nebola na to pripravená – mala oblečenú tenkú bielu blúzku, pretože si myslela, že v kancelárii bude teplo.

Vedúci poslal zamestnankyňu (27)
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Getty Images)

„Bola mi taká zima, že mi bolo cez košeľu vidieť bradavky. Až do bodu, keď to jednému z mojich spolupracovníkov tak vadilo, že musel ísť kňučať k môjmu manažérovi, ktorý mi povedal, aby som pracovala z domu alebo sa prezliekla,“ prezradila. Táto poznámka ju extrémne frustrovala. „Mala som prácu, ktorú bolo potrebné urobiť osobne a nemala som čas ísť domov, prezliecť sa a vrátiť sa. Okrem toho ma v tejto veci oslovil môj manažér pred mojimi spolupracovníkmi,“ dodala.

Žena požiadala o možnosť pracovať v konferenčnej miestnosti. Kolega, ktorý na ňu podal sťažnosť, sa ohradil. „Povedal, že moje bradavky sú rušivé a neprofesionálne, navrhol, aby som prestala byť taká precitlivená na teplotu. A potom sa priznal, že požiadal správcov budovy, aby opäť znížili teplotu,“ uviedla žena. Kolegovi odkázala, že by mal dospieť a že môže ísť domov, ak mu prekážajú presvitajúce bradavky. „Môj manažér mi zavolal predtým, ako som odišla, a povedal, že chápe moju frustráciu, ale môj výbuch bol neprofesionálny. Povedal mi, že sa musím ospravedlniť svojmu kolegovi, ale odmietla som a ukončila hovor,“ dodala.

Vedúci poslal zamestnankyňu (27)
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Getty Images)

Incident rozzúril mnohých používateľov Redditu, hoci niektorí tvrdili, že žena sa správala nerozumne. „Ak niekto nechce vidieť zdurené bradavky, možno by sa mal pokúsiť nepozerať sa na vašu hruď,“ uviedol jeden. „Je smiešne, že dospelý muž dostane záchvat hnevu pri pohľade na bradavky. On je ten, čo požadoval zníženie teploty, aj keď vedel, že ste žiadali opak,“ pridal sa ďalší. „Nemôžete si jednoducho priniesť sako a nechať ho v práci? Nie je dôvod, aby to bol trvalý problém,“ dodal tretí.

Viac o téme: PrácaKolegoviaBradavkyKonflikt
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu