Dovolenka pri mori

Päť najkrajších pláži v Španielsku: Takto vyzerá skutočne parádna dovolenka!

2024-04-19 22:00:00 |

Pri výbere vhodnej destinácie býva pre turistov jedným z hlavných kritérií pláž. Opaľovanie, oddych na brehu a kúpanie v mori sú to, na čo sa mnohí tešia najviac, a preto si ešte pred výberom hotela treba overiť blízke alternatívy. V Španielsku to však môže byť trochu problém - táto krajina je totiž známa nádherným pobrežím a skvelé možnosti prinášajú aj jeho ostrovy. Vybrať si tú správnu pláž pre budúcu dovolenku nebude jednoduché!

Viac článkov

Objavte raj na zemi: Toto sú najkrajšie skryté pláže Európy

San Giovanni di Sinis,
2023-06-06 07:30:00

Zatiaľ čo si niektorí dovolenkári potrpia na kvalitné služby v okolí pobrežia, iní sa na to pozerajú úplne inak. Radšej hľadajú menej známe a opustené pláže, ktoré im ponúknu viac súkromia a môžu si tak nerušene oddýchnuť. Toto sú tie najlepšie skryté pláže, ktoré pozná len veľmi málo ľudí a ponúknu vám presne vašu dovolenku snov. viac »

Top hotely, skvelá gastronómia aj množstvo zábavy: Turecko ponúka dovolenku snov

Top hotely, skvelá gastronómia
2023-06-01 11:00:00

Turecko patrí dlhodobo k najobľúbenejším letným destináciám Slovákov. Inak tomu nebude ani túto sezónu - hotelové rezorty hlásia veľký záujem a na návštevníkov sú už teraz perfektne pripravené. Sami sme sa presvedčili, že v Antalyi a okolí zažijete skutočnú dovolenku snov. viac »

Carbis Bay patrí k najkrajším plážam Európy, ocenia ju aj menej zdatní plavci

Carbis Bay patrí k
2023-05-22 12:01:00

Angličania môžu turistom popri množstvu pamiatok a krásnej prírode ponúknuť aj niekoľko možností na trávenie prímorskej dovolenky. Populárnou letnou destináciou je najmä oblasť Carbis Bay, kde si môžete oddýchnuť na pláži, ale nájdete tam aj vhodné podmienky pre rodinné výlety a množstv zábavy. viac »

Aj v Chorvátsku nájdete piesočné pláže: Toto sú najkrajšie z nich

Pláž Slanica, Murter
2023-05-16 12:30:00

Veľká časť chorvátskeho pobrežia pozostáva z kamenných pláži, kvôli čomu sa niektorí ľudia vyhýbajú dovolenke v tejto krajine. Aj tu však nájdete niekoľko krásnych miest s jemným pieskom, ktoré možno váš prístup zmenia. viac »

Ostrov Ikaria je skrytým pokladom Grécka: Zdobia ho neviditeľné domčeky, aké inde nenájdete

Ostrov Ikaria je skrytým
2023-05-15 12:00:00

Grécko ponúka veľa zaujímavých ostrovov. Ak chodíte do tejto krajiny radi na dovolenku, skúste každý rok navštíviť niektorý iný. Možno vás zaujme aj menej známa Ikaria v blízkosti ostrova Samos. Tá okrem tradičných gréckych pamiatok prináša aj unikát, aký inde nenájdete. viac »

Taliansky ostrov Linosa – čarovné miesto, kde sa môžete skryť pred svetom

Taliansky ostrov Linosa –
2023-01-26 12:00:00

Taliansko patrí medzi najobľúbenejšie európske dovolenkové oblasti. Preto nájsť tam nejaký pokojný kúsok krajiny, kde si môžete v tichu užiť príjemnú dovolenku, nie je jednoduchá výzva. Napriek tomu máme pre vás jeden skvelý hit. Je ním ostrov Linosa, ktorý vás uchváti svojou pokojnou atmosférou a taktiež krásnou prírodou. viac »

Ostrov Alonnisos - malé a milé grécke prekvapenie

Milia
2022-08-10 12:01:00

Grécko sa už dlhé roky drží na špici dovolenkových destinácií. Jednou z veľkých výhod je množstvo jeho ostrovov. Vďaka tomu sa každú sezónu objaví nejaký nový a neopozeraný hit, ktorý tam môžete objaviť. Jedným z takýchto milých prekvapení je Alonnisos, ktorý sa nachádza v blízkosti Skopelosu. viac »

Možno nie sú najteplejšie, no ich nádhera vás šokuje: 5 anglických pláží, ktoré by stáli za hriech

Možno nie sú najteplejšie,
2022-07-29 00:00:00

Anglicko nie je tradičnou voľbou na letnú dovolenku na pláži. Ak však nemáte radi veľké horúčavy a páči sa vám tunajšia príroda a história, môžete sa nechať zlákať aj touto možnosťou. Nájdete tu nádherné pobrežia s množstvom služieb v okolí, ale taktiež opustené romantické miesta. viac »

Objavte raj na zemi: Toto je 5 najzaujímavejších pláží Talianska

Objavte raj na zemi:
2022-07-21 12:01:00

Taliansko je obľúbeným miestom na letné dovolenky kvôli tomu, že na sever sa dostanete ľahko vlastnou dopravou a popri oddychu na pláži si obzriete aj pamiatky. Na dosah však máte aj južné pobrežie či ostrovy, ktoré ponúkajú miestami rovnako nádherné pobrežie ako exotické krajiny. Inšpirujte sa týmito piatimi lokalitami, ktoré si možno pozriete už tento rok. viac »

Toskánska riviéra - fantastická dovolenka s pamiatkami i morom

Versilia,Taliansko
2022-07-13 09:01:00

Rimini, Sardínia a Sicília. To sú tri hlavné miesta, ktoré najčastejšie skloňujeme s plánovaním letnej dovolenky v Taliansku. Toskánsko skôr vnímame prostredníctvom historických miest a krásneho vidieka. Aj tam však nájdete miesto, ktoré je ako stvorené na oddych pri mori. Pozrite sa na nádhernú riviéru Versillia, ktorú domáci nazývajú aj Toskánska riviéra. viac »


Štvrtok, 25. apríl. 2024. Meniny má Marek, Marko, Markus.

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa