Dovolenka pri mori

Aký grécky ostrov si vybrať tento rok? Vyskúšajte Paros s bezkonkurenčnou prírodou

Aký grécky ostrov si
2022-06-01 12:00:00

Väčšina z vás sa už istotne v tomto čase zamýšľa nad tým, ako budete tráviť letnú dovolenku. Pre Slovákov býva častou voľbou Grécko a jeho ostrovy Kréta či Rodos. Tento rok by ste však mohli urobiť zmenu a nájsť si niečo nové a zaujímavejšie. Vyskúšajte napríklad Paros, ktorý je súčasťou Kykladských ostrovov a podľa domácich má tú najkrajšiu prírodu z celej krajiny. viac »

Kanárske ostrovy ponúkajú nový hit: Navštívte La Gomeru

Pláž Santa Catalina na
2022-03-09 00:00:00

Doteraz si turisti všímali pri výbere dovoleniek najmä väčšie z Kanárskych ostrovov. Tento rok však prichádza nový hit v podobe La Gomery, ktorá je druhá najmenšia z nich. Napriek tomu sa môžete tešiť na pestré možnosti využitia voľného času, ale aj pokojný relax pri mori. viac »

Grécky Samos – ideálna voľba na septembrovú dovolenku

Pythagorion, Samos
2021-09-02 08:01:00

Septembrová dovolenka môže byť výhodná z viacerých dôvodov. Deti sú už v škole, takže je v hoteloch pokojnejšia atmosféra, ceny sú trošku nižšie a navyše nie je ani tak horúco ako počas júla či augusta. Ideálnym miestom na takýto pobyt je napríklad grécky ostrov Samos. I v septembri je tam príjemne teplo a vy si užijete letné radovánky. viac »

Dovolenka dva v jednom: Najkrajšie španielske mestá pri mori nikdy nesklamú

Valencia
2021-08-11 08:01:00

More, pamiatky, obchody a zábava - to je ideálna dovolenka pre mnohých z nás. V typických rezortoch však často nemáte na výber z toľkých možností služieb. Preto istotne neodoláte nášmu tipu zo Španielska. Tam vám voľný čas popri leňošení na mestskej pláži vyplní aj veľa zaujímavých atrakcií a kultúrny program. Zaručene sa nebudete nudiť a zamilujete si takýto typ dovoleniek. viac »

Tinos – čarovný grécky ostrov, ktorý čaká na objavenie

Grécky ostrov Tinos
2021-07-23 08:01:00

Dovolenkovať stále na tom istom gréckom ostrove nemusí byť až natoľko zábavné. Preto skúste nájsť aj doteraz turistami neobjavené lokality, ktoré si zachovali v dnešnej dobe tak cenenú autentickosť. Tinos sa nachádza blízko Mykonosu a s počtom 8000 obyvateľov patrí k menším ostrovom v Egejskom mori. viac »

Grécko za pár eur: Toto sú najlacnejšie ostrovy

Serifos
2021-07-13 00:00:00

Pobyt v Grécku si môžete prispôsobiť presne svojim finančným možnostiam. Luxusnejšie lokality ako Mykonos ponúkajú exkluzívne služby, za ktoré si priplatíte. Kréta má výborné podniky a hotely s prijateľnými cenami. No ak chcete ušetriť, letnú dovolenku si naplánujte na niektorom z najlacnejších ostrov. viac »

Grécko na mieru: Poznáme najlepšie pláže pre nudistov, party ľudí aj rodiny s deťmi

Žena sa opaľuje na
2021-07-01 08:01:00

Tou najväčšou nočnou morou je, ak vôbec neodhadnete vybranú destináciu alebo dokonca pláž a počas celej dovolenky ste potom nervózni. Chcete sa baviť a namiesto toho máte okolo seba veľa detí. Nevyhovuje vám ani zlý prístup do mora alebo obmedzené možnosti na plávanie. Týmto trampotám zabránite vďaka nášmu manuálu, ktorý vám vyberie grécke pláže ušité akoby pre vás na mieru. viac »

Lastovo - menej známy, no predsa čarovný ostrov v Chorvátsku

Ostrov Lastovo
2021-06-30 12:01:00

Ani jedna z turistických destinácií sa u dovolenkárov dlhé roky neteší tak veľkej obľube ako Chorvátsko. Niektorí Slováci sa stále vracajú na rovnaké miesta, iní chcú vždy spoznávať nové lokality. Pre nich máme jeden zaujímavý tip. Príďte si tento rok oddýchnuť na ostrov Lastovo, ktorý sa nachádza blízko Korčule. viac »

Sardínia – dovolenka ako v luxusnej exotike

Costa Smeralda, Sardínia
2021-06-24 10:01:00

Nie nadarmo sa o Sardínii hovorí ako o európskom Karibiku. Hneď niekoľko častí pobrežia ponúka romantickú idylku s dlhými pieskovými plážami a nádhernou tyrkysovou vodou. Bonusom navyše je, že mnohé z nich sú na opustených miestach, kde si doprajete súkromie. Pridajte k tomu ešte výbornú gastronómiu, ktorá je od zvyšku Talianska v mnohom odlišná, a už dobre viete, že ste prišli dovolenkovať na to najlepšie miesto. viac »

Inšpirácia na letnú dovolenku: 7 najkrajších pláží vo Francúzsku

Biarritz, Francúzsko
2021-06-22 09:01:00

Francúzsko si Slováci spájajú skôr s poznávacími zájazdmi, návštevou Paríža alebo vínnymi cestami. No aj v tejto krajine nájdete množstvo krásnych pláží, na ktorých môžete stráviť letnú dovolenku a užiť si trošku pohodlia a krásnej prírody. Ich výhodou je, že často nadväzujú na populárne turistické oblasti, takže zároveň môžete preskúmať aj zaujímavé historické lokality. viac »


Piatok, 29. marec. 2024. Meniny má Miroslav.

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa