Dovolenka pri mori

Sardínia – dovolenka ako v luxusnej exotike

Costa Smeralda, Sardínia
2021-06-24 10:01:00

Nie nadarmo sa o Sardínii hovorí ako o európskom Karibiku. Hneď niekoľko častí pobrežia ponúka romantickú idylku s dlhými pieskovými plážami a nádhernou tyrkysovou vodou. Bonusom navyše je, že mnohé z nich sú na opustených miestach, kde si doprajete súkromie. Pridajte k tomu ešte výbornú gastronómiu, ktorá je od zvyšku Talianska v mnohom odlišná, a už dobre viete, že ste prišli dovolenkovať na to najlepšie miesto. viac »

Inšpirácia na letnú dovolenku: 7 najkrajších pláží vo Francúzsku

Biarritz, Francúzsko
2021-06-22 09:01:00

Francúzsko si Slováci spájajú skôr s poznávacími zájazdmi, návštevou Paríža alebo vínnymi cestami. No aj v tejto krajine nájdete množstvo krásnych pláží, na ktorých môžete stráviť letnú dovolenku a užiť si trošku pohodlia a krásnej prírody. Ich výhodou je, že často nadväzujú na populárne turistické oblasti, takže zároveň môžete preskúmať aj zaujímavé historické lokality. viac »

Dovolenkuj ako celebrita

Sardínia
2021-06-20 12:01:00

Po jednoročnej pauze od cestovania všetci túžime po poriadnej dovolenke. Či už sa chceme ísť odreagovať od stresu predchádzajúcich náročných mesiacov, alebo si podporiť imunitu či preliečiť pľúca, lepší recept ako more a slnko Vám nepredpíše nikto. viac »

More v poľskom prevedení: Zaleťte si na dovolenku do Gdyne

Gdyňa
2021-06-01 08:01:00

Slovákov to väčšinou ťahá na dovolenku k moru do južnej časti Európy. No svoje čaro má aj oddych na severe, kde nájdete krásne mieste v Nemecku, Dánsku, Švédsku, ale aj Poľsku. Pri vychytenom Gdaňsku, kam sa pohodlne dostanete letecky, sa nachádza nádherné mesto Gdyňa, ktoré má okrem oddychu na pobreží v zálohe aj niekoľko zaujímavých tipov na miestne atrakcie. viac »

Inpširácia na letnú dovolenku: 7 najkrajších pláži v Čiernej Hore

Pláž Jaz, Čierna Hora
2021-05-28 06:00:00

Čierna Hora sa stáva čoraz populárnejšou destináciou pre letné dovolenky. Ak zaujala aj vás, pri rozhodovaní o konkrétnej lokalite vám určite pomôže náš manuál s tými najkrajšími plážami v tejto krajine. viac »

Netradičná pozvánka k moru: Skúste dovolenku na nemeckých plážach

Východ slnka na pláži
2021-05-25 11:50:00

Dovolenka v Nemecku sa nám spája skôr s pamiatkami, známym pivným festivalom alebo vianočnými trhmi. No keď sa vyberiete na sever krajiny, získate zaujímavý tip na letný oddych pri mori. Ten poteší najmä tých ľudí, ktorí nemajú radi veľké horúčavy a kúpanie si užijú aj s príjemne osviežujúcim vánkom. viac »

Dovolenka bez davov: 8 najlepších gréckych ostrovov, ktoré nie sú preplnené turistami

Eubója
2021-05-12 08:01:00

Milovníci Grécka by mali zbystriť pozornosť. Popri našich obľúbených stáliciach vám ponúkneme niekoľko tipov na ostrovy a destinácie, ktoré vám poskytnú viac súkromia a nebudú natoľko preplnené turistami. Napriek tomu neprídete o pamiatky, vynikajúce jedlo a ani krásne more. viac »

Nová linka z Viedne: Vytlačí Menorca letný hit Malorku?

Cala Galdana
2021-05-05 07:00:00

Ryanair spúšťa od leta novú linku z Viedne na Menorcu. Doteraz bola veľkým hitom najmä Malorka, kam sa ľudia chodili za lacný peniaz okúpať počas predĺžených víkendov. No zdá sa, že nová španielska perla by ju mohla z tejto pozície vytlačiť, pretože ľudia budú chcieť zažiť niečo nové a preskúmať ďalší z nádherných ostrovov. viac »

Grécko nikdy nesklame: Toto sú jeho najkrajšie pláže

Ostrov Zakynthos, Grécko
2020-08-10 00:00:00

Milované Grécko patrí medzi najobľúbenejšie letné destinácie Slovákov. Chutné jedlo, nádherné počasie, čisté more a priateľská atmosféra sú najčastejšie argumenty, prečo sa tam vraciame zas a znova. Jedným z hlavných dôvodov, ktorý nás láka na oddych v tejto krajine, sú nepochybne tunajšie pláže. Každý z ostrovov prináša v tomto smere niečo iné a zaujímavé, čo vás chytí za srdce. viac »

Najkrajšie pláže v Albánsku: Skvelý pomer kvality a ceny

Dhërmi
2020-06-26 00:00:00

Služby v Albánsku sa rok čo rok zlepšujú, vďaka čomu táto krajina láka stále viac turistov. Jedným z dôležitých kritérií pre výber presnej lokality je kvalita pláží. Čistota vody, jemnosť piesku, ale aj pekná príroda v okolí či dobré služby – to všetko majú v Albánsku najlepšie nasledovné pláže. viac »


Piatok, 19. apríl. 2024. Meniny má Jela.

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa