Dovolenka pri mori

Gradac – ideálna chorvátska dovolenka pre rodiny s deťmi

Gradac, Chorvátsko
2019-07-11 00:00:01

Dovolenkový rezort a mestečko Gradac sa nachádza len 40 kilometrov od hraníc s Bosnou a Hercegovinou. Jeho výhodou je, že tam vládne pokojná atmosféra, pláže a more sú čisté s výbornými podmienkami na plávanie, takže ho kvôli tomu vyhľadávajú najmä rodiny s deťmi. Zároveň im ponúka možnosti na aktívnu dovolenku plnú športových zaujímavostí. viac »

Víkend pri mori: 7 miest s ideálnym leteckým spojením

Zadar
2019-07-04 00:00:01

Dovolenka nám vie niekedy ubehnúť veľmi rýchlo a po zvyšok leta už len snívame o tom, kedy sa ešte budeme môcť vybrať k moru. Jednou z možností je rozdeliť si vaše voľno na niekoľko častí a ísť do cudziny počas leta niekoľkokrát. Využite priame lety z Bratislavy, ktoré vás zavezú rovno na pláž, kde si môžete oddýchnuť počas predĺženého víkendu. Tieto alternatívy sú ideálne aj pre tých, ktorí majú málo dní dovolenky alebo menší rozpočet. viac »

Obľúbené španielske ostrovy a ich najkrajšie pláže: Dovolenka snov

Cala Mesquida, Malorka
2019-06-27 00:00:01

Španielske ostrovy patria k top dovolenkovým destináciám. Vo veľkej obľube ich majú aj Slováci, ktorí tam často podnikajú dovolenky na vlastnú päsť. Stačí si len vybrať jednu z nádherných pláží a môžete aj v Európe zažiť svoj raj na Zemi. viac »

Grécky raj na vlastnej koži: Na Kose nájdete termálnu pláž a zaplávať si môžete aj na opustenom ostrove

Grécky raj na vlastnej
2019-06-16 00:00:00

Na ostrov Kos sa dostanete letecky cez Viedeň s gréckymi aerolíniami Aegean Air, ktoré sú členom Star Alliance. Najprv poletíte do Atén, odkiaľ môžete okrem tohto ostrova prestúpiť na linky do ďalších 30 domácich destinácií. Tam vás už okrem zaujímavých historických pamiatok čakajú aj pláže s krásnym čistým morom a možnosti na zaujímavé plavby v okolí. viac »

Obdivujte, snívajte a vyberajte: Toto sú najkrajšie pláže Európy 2019

Mamaia, Rumunsko
2019-06-12 00:00:01

Teploty stúpajú a väčšina z nás by už zrejme najradšej balila kufre. Ak sa ešte stále rozhodujete, kam sa toto leto vybrať, máme pre vás niekoľko tipov. Európska organizácia European Best Destinations totiž zverejnila výber tých najkrajších pláží na rok 2019. Určite je medzi nimi aj tá, ktorá splní práve vaše predstavy. viac »

Chorvátsko v jeho najdivokejšej podobe: Na Kornati môžete dovolenkovať ako Robinson

Súostrovie Kornati
2019-06-03 00:00:01

Národný park Kornati leží v severnej Dalmácii a je dobre dostupné zo Zadaru a Šibeniku. Tvorí ho 89 zväčša neobývaných ostrovov rôznej veľkosti. Medzi najväčšie patrí Kornat, Žut, Piškera, Levrnaka, Lavsa a Sita, aj tie však majú len približne 1 km2. Bez lode preto toto čarovné miesto nespoznáte. viac »

Sedem najkrajších pláží Turecka: Dovolenka v raji, na ktorú len tak nezabudnete

Pláž Iztuzu
2019-05-30 00:00:01

Leto je už predo dvermi a s ním aj naše vytúžené dovolenky. Väčšina Slovákov už tradične zavíta do Turecka, ktoré im vďaka výbornému počasiu, krásnej prírode a vynikajúcim službám prirástlo k srdcu. Konkrétny rezort si môžete vybrať nielen na základe predošlých skúseností, ale aj vďaka kvalite pláží, ktoré sa nachádzajú pri hoteloch. viac »

Domáci to vedia najlepšie: Toto sú TOP pláže Grécka na rok 2019

Agios Pavlos, Rodos
2019-05-22 00:00:01

Grécko sa teší obrovskej pozornosti dovolenkárov a v lete praská vo švíkoch. Niet divu, azda žiadna iná krajina neponúka toľko nádherných ostrovov s dlhokánskymi plážami ako z raja. Vybrať tú najkrajšiu vôbec nie je jednoduché. Domáci obyvatelia sa však o to pokúsili a my vám ich zoznam TOP pláží prinášame tiež. viac »

Najlepšie plážové destinácie v Portugalsku - každá z nich je skvostom

,Portugalsko
2019-05-20 00:00:01

Časť portugalského pobrežia tvoria vysoké útesy, ale nájdete tam tiež množstvo krásnych pláží, kde sa rozprestierajú obľúbené rezorty. Dovolenku v tejto krajine nemusíte stráviť len na stále obľúbenej Madeire. Celá krajina ponúka množstvo zaujímavých možností, kde si poleňošíte pod slnečníkom na teplom piesku, ale zároveň si obzriete zaujímavosti v okolí. viac »

Ostrov Ischia – top destinácia pre milovníkov mora, dobrého jedla a turistiky

Castello Aragonese
2019-05-19 00:00:01

Taliansko je snom dovolenkárov. Táto krajina ponúka všetko od horských oblastí s lyžovačkou, cez zaujímavú kultúru, až po dovolenku pri mori a na ostrovoch. Ischia je určená najmä pre tých turistov, ktorí obľubujú aj aktívny oddych. Maškrtenie na dobrých jedlách kompenzujú spoznávaním zaujímavého regiónu bohatého na krásne prírodné oblasti. viac »


Štvrtok, 28. marec. 2024. Meniny má Soňa.

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa