Dovolenka pri mori

Je čas plánovať letnú dovolenku: Toto sú najkrajšie pláže v Grécku

Je čas plánovať letnú
2024-04-08 00:00:00

Chystáte sa aj tento rok do Grécka? Čo tak vynechať tradičné ostrovy a zvoliť si cieľovú destináciu podľa najkrajších pláží? V tejto krajine je ich skutočne neúrekom, preto si môžete vyberať to, čo bude presne zodpovedať vašim kritériám. viac »

Dovolenka na konci leta: Chorvátsky Rab je ostrovom slnka, očarí aj v týchto dňoch

Dovolenka na konci leta:
2023-08-14 12:30:00

Slováci Chorvátsko milujú, no väčšinou mieria na rovnaké miesta. Niektoré lokality záujmu našincov trochu unikajú, čo je veľká škoda. Napríklad Rab, prezývaný Ostrov slnka, by si rozhodne zaslúžil viac pozornosti. viac »

Pobaltie, Nemecko či Poľsko: Vyskúšajte pláže Baltického mora

Sopot, Poľsko
2023-07-14 12:00:00

Pri výbere letných dovoleniek sa väčšinou zameriavame na exotiku a južné krajiny. Čo tak vyskúšať tento rok niečo úplne iné? Keď zavítate k Baltickému moru, budete milo prekvapení nielen možnosťami, ktoré ponúka, ale aj tým, koľko turistov má v skutočnosti o túto destináciu záujem. Stačí vystihnúť príjemné obdobie s horúcimi dňami a budete sa cítiť snáď ešte lepšie ako v tradičných destináciách. viac »

Stredozemné more odhaľuje svoju krásu. Toto sú jeho najlepšie miesta na potápanie

Stredozemné more odhaľuje svoju
2023-07-03 07:30:00

Oceány nepochybne ponúkajú perfektné miesta na potápanie sa. No nepodceňujte ani krásu Stredozemného mora. Ak milujete skúmanie nevšedného sveta pod vodou, inšpirujte sa týmito lokalitami. viac »

Plánujete letnú dovolenku s rodinou? Toto sú tie najlepšie pláže pre vás

Plánujete letnú dovolenku s
2023-06-26 09:00:00

Pri výbere dovolenky je veľmi dôležité zistiť, aká pláž na vás čaká na mieste. Inak môžete neskôr ľutovať, keď tam bude napríklad more veľmi divoké, na väčšine plochy ju budú pokrývať kamene alebo pôjde o obľúbené party miesto. To posledné bude prekážať špeciálne rodinám s deťmi, ktoré vyhľadávajú skôr pokojné kúsky pobrežia s miernym vstupom do mora. Tieto miesta ich však nesklamú. viac »

Grécky ostrov Syros – dovolenka pre tých, ktorí majú radšej pokojnú atmosféru

Grécky ostrov Syros –
2023-06-25 12:30:00

Každý z nás má rád iný typ dovolenky. Niektorí si najlepšie oddýchnu počas aktívneho programu, iní vyhľadávajú party život a mnohí zase túžia po tichu a relaxe. Ak ste fanúšikmi práve takejto komornejšej atmosféry, máme pre vás výborný tip z Grécka. Zájdite si tento rok na dovolenku na ostrov Syros, ktorý je súčasťou súostrovia Kyklady. viac »

Dovolenka pri mori, alebo spoznávanie pamiatok? Tieto nádherné mestá ponúkajú oboje

Francúzske Nice
2023-06-20 12:30:00

Leto si nevieme predstaviť bez dovolenky pri mori, no nie každému sa chce počas celého pobytu iba leňošiť pri vode. Ideálnu možnosť potom predstavujú mestské pláže, ktoré vám ponúknu zo všetkého to najlepšie. V jeden deň sa môžete kúpať a užívať si slnko a na ďalší si naplánujte spoznávanie pamiatok. viac »

Francúzsko, to nie je len čarovný vidiek či kultúra: Najkrajšie pláže pozývajú aj k oddychu pri mori

Palombaggia, Korzika
2023-06-18 09:00:00

Urobte tento rok zmenu. Nechoďte na letnú dovolenku do tradičných destinácií, ale vyberte si namiesto toho niektorú z krásnych francúzskych lokalít. Majú tam množstvo nádherných pláží, ktoré sú tou najlepšou pozvánkou na pobyt pri mori v tejto krajine. viac »

Päť menej známych ostrovov: Vyhnite sa davom turistov a zažite autentickú atmosféru

Päť menej známych ostrovov:
2023-06-14 12:30:00

Hvar, Kréta, Ibiza alebo Sardínia sú medzi dovolenkármi veľmi obľúbené letné destinácie. To však zároveň znamená, že tam stretnete množstvo turistov. Keď hľadáte nejaké pokojnejšie miesta a navyše chcete navštíviť zatiaľ doteraz menej známe atrakcie, tak sme pre vás pripravili niekoľko zaujímavých tipov. Môžete ich využiť už počas najbližšej dovolenky. viac »

Plánujete letný relax v exotike? Toto sú najlepšie miesta na dovolenku v Turecku

Plánujete letný relax v
2023-06-10 12:01:00

Aj vás opakujúci sa a stresu plný život i práca donútili na pár dní úplne vypnúť. Rozhodli ste sa tento rok využiť leto na dovolenku v exotike? Skvelá správa, pretože zmena prostredia a cestovanie môže mať pre vaše duševné aj fyzické zdravie viacero výhod. Skúmanie nových miest a ponorenie sa do nových kultúr je fyzicky aj duševne stimulujúce a môže mať veľký vplyv na vaše psychické zdravie. Základom je výber dobrej destinácie, s ktorým vám predstavením najlepších miest na dovolenku v Turecku určite pomôžeme. viac »


<< Predchádzajúci 1 2 3 4 5 Nasledujúci >>
Sobota, 20. apríl. 2024. Meniny má Marcel.

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa