Kam na lyžovačku

Sviatky na horách: Toto sú tie najlepšie rezorty na vianočnú lyžovačku

Grindelwald, Švajčiarsko
2018-12-06 00:00:01

Stále viac ľudí opúšťa na Vianoce svoje domovy a radšej sa vyberú spolu s rodinou alebo priateľmi na dovolenku, kde tieto sviatky oslávia spoločne. Takýmto spôsobom dokonca niekedy prekvapia svojich blízkych a venujú im dovolenku ako predčasný darček. Pochopiteľne najviac ich priťahujú lyžiarske strediská, kde môžu zažiť dva v jednom. viac »

Lyžiari sa dočkali: Prvé tatranské stredisko privíta lyžiarov už zajtra

Lyžiari sa dočkali: Prvé
2018-11-30 09:00:00

Lyžiarsku sezónu 2018/19 otvorí ako prvé z tatranských stredísk Jasná v Nízkych Tatrách na viac ako troch kilometroch. V sobotu 1. decembra sa spúšťa lyžovačka na troch zjazdovkách, ktoré majú aktuálne výšku snehu do 30 centimetrov. TASR informovala hovorkyňa spoločnosti Tatry Mountain Resorts (TMR) Zuzana Dobránszka. viac »

Lyžovanie v Tatrách: V 14 poľských a slovenských strediskách vám postačí jediný skipas

Lyžovanie na Skalnatom Plese
2018-11-26 12:00:00

Počas tejto zimnej sezóny budú môcť lyžiari na jeden skipas lyžovať v jednom slovenskom a 13 poľských strediskách. "Sme hrdí na dohodu, ktorú sme dosiahli. Celý proces a rokovania boli výzvou. Vďaka TATRY SUPER SKI vstupujeme do širokej spolupráce, rozvoja, propagácie a vplyvu na celý región," uviedol jeden z koordinátorov projektu Roman Krupa. viac »

Lyžiarske Oscary sú rozdané: Najlepšiu zimnú dovolenku máme na dosah

Val Thorens, Francúzsko
2018-11-22 00:00:01

Najlepšie svetové značky z lyžiarskeho priemyslu z 26 krajín z celého sveta sa stretli uplynulý víkend na červenom koberci v rakúskom Kitzbüheli, kde sa uskutočnil 6. ročník podujatia World Ski Awards. Svetu opäť predstavil tie najlepšie lyžiarske strediská na svete a nás teší, že väčšina cien opäť zostáva v Európe. viac »

Lyžiarska sezóna začína: Tieto strediská otvárajú ako prvé

Zermatt, Švajčiarsko
2018-11-04 00:00:01

Nadšení lyžiari už vyťahujú lyže z povaly, voskujú ich a kontrolujú zvyšok lyžiarskeho výstroja. Zimná sezóna sa pomaly blíži a niektoré vyššie položené strediská im už teraz umožňujú preveriť svoje schopnosti. Ktoré z nich otvárajú ako prvé a čo zaujímavé pripravili do nového ročníka? viac »

Vo veľkom štýle: Zimnú sezónu v rakúskom Ischgli otvorí svetová hviezda

Ischgl, Rakúsko
2018-09-27 12:00:00

Lyžiarske stredisko Ischgl sa nachádza pri švajčiarskych hraniciach a patrí k najobľúbenejším v krajine. Sezónu tam otvorí dňa 24. novembra 2018 platinový spevák Jason Derulo v rámci legendárneho koncertu „Top of the Mountain Opening Concert“. Lyžiarska oblasť je však otvorená už od 22. novembra a pripravených je množstvo zaujímavých noviniek. viac »

Zima v Tatrách: Upravených bežkárskych tratí pribúda

Tipy pre bežkárov: Toto
2018-02-27 12:00:00

Bežkárskych tratí pod Tatrami pribúda, najnovšie upravili 400-metrový okruh na kežmarskom futbalovom štadióne. Z tamojšieho mestského úradu informovali, že na rovnom povrchu upravenom pre klasickú i korčuliarsku techniku je možné bežkovať bezplatne do 17. hodiny, pre začiatočníkov je tu k dispozícii aj bezplatný tréning, na ktorý sa ale treba nahlásiť. viac »

Chamonix – nezabudnuteľné dejisko 1. zimnej olympiády

Chamonix, Francúzsko
2018-02-22 12:00:00

Zimná olympiáda v Pjongčangu je v plnom prúde a to je príležitosť na krátky pohľad do histórie tohto športového sviatku. Viete, kedy a kde sa konali prvé zimné olympijské hry? viac »

Na lyžovačku autobusom: Do rakúskeho Stuhlecku možno ísť z Bratislavy bez starostí

Lyžovačka u susedov: Predstavujeme
2018-02-15 08:00:00

Do Stuhlecku pri obci Spital am Semmering, najväčšieho lyžiarskeho strediska na východe Rakúska, pre slovenských záujemcov zabezpečuje špeciálnu autobusovú dopravnú linku z Bratislavy spoločnosť Slovak Lines. viac »

Lyžovačka na Liptove: Vďaka zľavovej karte ušetríte nemalé peniaze

Lyžovačka na Liptove: Vďaka
2018-02-09 16:00:00

Aj túto zimnú sezónu sa lyžovačka na Liptove oplatí. Región nielenže ponúka široké možnosti a výborné svahy, ale aj príležitosť ušetriť nemalé peniaze. V prevádzke sú strediská Jasná Nízke Tatry, Ski Žiarce v Pavčinej Lehote, Malinô Brdo pri Ružomberku, Dolinky v Žiarskej doline, Skicentrum na Čertovici, Vyšná Boca a Opalisko v Závažnej Porube. Práve posledné spomenuté ponúka vďaka Liptov Region Card lyžovačku lacnejšiu až o 30 percent. Okrem toho karta zliav ponúka výhody aj na zapožičanie lyžiarskeho či snowboardového výstroja, či jeho servis. S kartou sa lyžiari bezplatne prepravujú na linkách SKI & AQUA BUS-ov a využívajú aj bezplatné WIFI pripojenie na vybraných miestach. viac »


Štvrtok, 28. marec. 2024. Meniny má Soňa.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa