Kam na dovolenku - tipy

Zabudnite na preplnené hotely: Prenajmite si celý ostrov a strávte dovolenku bezpečne

Zabudnite na preplnené hotely:
2021-03-09 08:01:00

Predstavte si, že ležíte na piesočnej pláži, slniečko vám zohrieva celé telo a jediné, čo počujete, je šum mora. Ste tam len vy, vaši blízki a snáď ešte niekto, kto sa stará o váš dokonalý komfort. Že to znie ako nesplniteľný sen? Naopak, dokonalá dovolenka je dostupnejšia, ako by ste čakali. viac »

Cestovateľské hity roka: O tieto destinácie sa po uvoľnení opatrení turisti pobijú

Cestovateľské hity roka: O
2021-02-22 15:01:00

Svet sa opäť pomaly začína otvárať turizmu a hoci momentálne cestovatelia vyhľadávajú iba exotiku, kde je aktuálna pandemická situácia pod kontrolou, v lete by sme sa už mohli s našou záľubou opäť naplno rozbehnúť. Pri vyberaní dovolenky sa inšpirujte aj aktuálnymi horúcimi trendmi. viac »

Cestovanie za babku: Tieto lacné destinácie budú hitom roka

Cestovanie za babku: Tieto
2021-02-09 12:01:00

Precestovať počas jedného roka veľa krajín si vyžaduje určité umenie plánovania, ale aj správnu voľbu destinácií. Niekedy si môžete dopriať drahšie mestá, ale potom vám zas padne vhod navštíviť lacnejšie krajiny, kde čosi ušetríte. Počas aktuálneho roka budú jasným hitom v nízkonákladovom cestovaní tieto zaujímavé lokality. viac »

Vzrušujúce novinky: 5 najzaujímavejších hotelov Európy, ktoré otvoria tento rok

Hotel Four Seasons Madrid
2021-01-07 08:01:00

Je tu nový rok a všetci veríme, že bude k cestovaniu priaznivejší. Nádej si zachovávajú aj hotelieri, ktorí pre nás pripravili niekoľko zaujímavých noviniek. V nasledujúcich mesiacoch pribudne na mapu ubytovacích zariadení hneď päť skvostov. viac »

Budúce hviezdy turizmu: 10 európskych lokalít, ktoré by ste mali navštíviť v tomto roku

Budúce hviezdy turizmu: 10
2021-01-05 12:01:00

Vypĺňate si čas do sprístupnenia očkovania proti covidu plánmi na cestovanie v nasledujúcich mesiacoch? Možno vám v tom pomôže rebríček od Cntraveller, ktorý prináša desať kandidátov na hviezdy turizmu budúceho roka v európskych krajinách. Tieto štáty či mestá skrývajú množstvo neobjavených krás, ktoré čakajú už len na vás. viac »

Zabudnite na Orient Expres: Horúcim hitom roka je cesta autobusom z Londýna do Dillí

Pohorie Tianmen, Čína
2020-10-18 00:00:00

Táto cestovateľská éra si vyžaduje nové inovatívne prístupy, ktoré by opäť nalákali ľudí na spoznávanie nových krajín. Koronavírus dostal dovolenkovanie do úplného útlmu, preto musia zamestnanci v cestovnom ruchu hľadať skutočne zaujímavé ponuky, ktorým nikto neodolá. Jednou z nich je spoznávanie sveta z autobusu na trase Anglicko - India. viac »

Cestovanie po korone: Tieto krajiny sa stanú novými hitmi

Zátoka El Nido, Palawan,
2020-10-12 08:01:00

Každá pandémia určitým spôsobom mení svet. Momentálne sa s napätím očakáva, ako koronavírus Covid-19 poznačí cestovanie. Odborníci na turizmus ale predpokladajú, že po vynájdení vakcíny by sa mohli do popredia dostať úplne iné krajiny a miesta, aké boli hitom pred touto krízou. viac »

Zabudnite na davy turistov: Nahraďte preplnené atrakcie rovnako atraktívnymi dvojníkmi

Elba,Taliansko
2020-07-09 00:00:00

Aj na vlastnej koži niekedy počas cestovania pociťujeme, že turizmus už siaha za svoje hranice možností. Tie najznámejšie atrakcie sú natoľko preplnené návštevníkmi, že si už nedokážeme vychutnať ich čaro. Menia sa na masové trháky, ktorým ukradli ich hlavné myšlienky. Preto vám prinášame niekoľko dvojníkov, s ktorými zažijete rovnakú zábavu a môžete sa spoľahnúť na to, že vás tam nebudú čakať davy zvedavých dovolenkárov. viac »

Desať tipov skúsených cestovateľov: Po otvorení hraníc určite zamierime sem

Privateers - Saint Malo,
2020-05-23 23:00:00

Pre nás cestovateľov je príznačné, že hneď po návrate z jednej dovolenky už začíname vymýšľať, kam sa vyberieme nabudúce. Koronakríza nás síce na chvíľu pripútala na jedno miesto, zároveň nám ale poskytla dosť času na plánovanie ďalších výletov. Magazín The Guardian sa spýtal skúsených cestovateľov na ich tipy, na ktoré miesto sa po návrate do normálneho života najviac tešia. viac »

Víkendová romantika: 5 tipov na valentínsky výlet autobusom

Víkendová romantika: 5 tipov
2020-02-07 12:00:00

Sviatok zamilovaných, deň sv. Valentína, tohto roku pripadá na piatok. A to je skvelá príležitosť chopiť sa iniciatívy a naplánovať si romantický výlet vo dvojici! Stredná Európa je plná krásnych miest a mnohé z nich môžete navštíviť hromadnou dopravou na priamom spoji. viac »


Štvrtok, 28. marec. 2024. Meniny má Soňa.

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa