Kam na dovolenku - tipy

Tipy na plavbu po západnom Stredomorí

Tipy na plavbu po
2019-03-02 00:00:01

Malebné prístavy, očarujúce pláže, ale i nákupy vo vychýrených butikoch a významné pamiatky, to všetko prináša dovolenka na výletnej lodi. Prinášame vám tipy, ako si takú plavbu vychutnať so všetkým, čo k nej patrí. Napríklad už tento rok. viac »

Turisti rozhodli: Toto je 15 najatraktívnejších európskych miest roku 2019

Budapešť je Európskou destináciou
2019-02-28 00:00:01

Bratislava bola nedávno nominovaná medzi 20 najobľúbenejších turistických destinácií roku 2019 a uchádzala sa aj o titul "European Best Destination 2019". V internetovom hlasovaní rozhodlo vyše pol milióna turistov o tom, že prvenstvo si napokon odnáša susedná metropola. Naše hlavné mesto však skončilo na krásnom deviatom mieste a tešiť sa môže na ďalších zvedavých návštevníkov. A kam by ste mali tento rok na výlet zamieriť vy? viac »

Plávajúce mesto pôžitkov a zábavy: Najnovšia výletná loď prekonala všetky očakávania

Loď Mardi Gras
2019-02-01 00:00:01

Dovolenka na lodi má špecifickú príchuť. Navštívite počas nej viaceré miesta, no zážitkom sú aj presuny medzi nimi. Lodné spoločnosti sa predbiehajú v tom, kto ponúkne klientom vzrušujúcejší program a služby. Tak sa zdá, že momentálne vedie Carnival Cruise Line; ich novú loď Mardi Gras totiž len tak niečo neprekoná. viac »

Ako na Nový rok, tak po celý rok: 6 tipov na Silvestra v exotike

Ako na Nový rok,
2018-12-13 00:00:01

Vianočný čas aj privítanie nového roka je za rohom a každý premýšľa, kam sa na Silvestra vyberie. Väčšina ľudí sa zrejme so starým rokom rozlúči klasickým spôsobom niekde na Slovensku, toto obdobie je však ideálne aj na cestu do exotiky. Veď nenadarmo sa hovorí: Ako na Nový rok, tak po celý rok. viac »

Pár minút v raji: Nádherné VIDEO Martina a Mimy pohladí dušu milovníkov hôr

Dolomity
2018-12-12 00:00:01

Každý milovník hôr potvrdí, že talianske Dolomity patria k najkrajším častiam našej planéty. Dôkazom ich výnimočnosti je aj zápis v Zozname svetového prírodného dedičstva UNESCO. Ak zvažujete, kam sa najbližšie vybrať na výlet, možno vás navnadí najnovšie video z produkcie Hike the World. viac »

Vianoce s príchuťou exotiky: Kam cestujú Slováci počas sviatkov?

Vanoce pri mori
2018-11-21 00:00:01

Iste, určitou dávkou humoru by sme mohli povedať, že najviac Slovákov cestuje počas vianočných sviatkov z Bratislavy na východ krajiny, pravda je však taká, že mnoho ľudí využíva dlhšie voľno aj na vzdialenejšie výlety. A keďže sa nám najkrajšie sviatky v roku pomaly blížia, možno by ste nad spôsobom ich strávenie mali uvažovať aj vy. viac »

Únik zo zimy do teplého raja: Je najlepší čas navštíviť TOP pláže v Egypte

Pláž pri Marsa Alam,
2018-11-06 00:00:01

Jeseň a zima sú ako stvorené pre návštevu Egypta. Keď ste sa tam vybrali niekedy v lete, istotne vás hneď po vystúpení ovalila až nepríjemná horúčava, na ktorú ste si museli prvé dni trochu zvykať. Od jesene už začnú tieto tropické teploty pomaly klesať a aj našinci sa tam cítia príjemnejšie. Keď u nás vládne pochmúrna zima, na egyptských plážach si aj v tomto období užijete skvelú dovolenku. viac »

10 čarovných ostrovov, ktoré môžete navštíviť len počas plavby loďou

Ostrov Labadee – Haiti
2018-10-29 00:00:01

Želali ste si niekedy na vlastnej koži vyskúšať, ako to vyzerá v ozajstnom raji? Nie je nič jednoduchšie, ako vyraziť na zaoceánsku plavbu loďou a tento zážitok si skutočne dopriať. Máme pre vás desať čarovných ostrovov, ktoré uvidíte len pri tejto príležitosti. viac »

Lonely Planet zverejnil TOP destinácie na rok 2019: Určite si z nich vyberiete aj vy

Pohorie Catskills, USA
2018-10-25 00:00:01

Ak už plánujete, kam zamieriť za poznaním a oddychom budúci rok, máme pre vás pomôcku. Najväčší vydavateľ knižných sprievodcov Lonely Planet zverejnil zoznam najzaujímavejších krajín, miest aj regiónov na rok 2019. Možno je medzi nimi aj cieľ vašej ďalšej cesty. viac »

Tip na jesenné prázdniny: Budapešť je pre deti rajom na Zemi

Budapešť, Maďarsko
2018-10-17 00:00:01

Jesenné prázdniny sú tu o chvíľu a my sme pre vás pri tej príležitosti pripravili seriál s tipmi na rodinnú dovolenku v okolitých krajinách. Možno to neznie celkom originálne, ale v Maďarsku sme vybrali hlavné mesto Budapešť. Máme ju neďaleko, takže nebudete strácať vzácny čas cestovaním, predovšetkým ale ponúka také množstvo atrakcií a aktivít pre všetky vekové kategórie, že vám možno týždeň ani stačiť nebude. viac »


Utorok, 16. apríl. 2024. Meniny má Dana, Danica.

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa