Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

AKTUÁLNE Tragédia na internáte! Zomrel tam 17-ročný chlapec

(Zdroj: Topky)

PIEŠŤANY - Na internáte, ktorý patrí jednej zo stredných škôl v Piešťanoch, došlo k tragédii. V noci na štvrtok (2. 5.) tam zomrel 17-ročný chlapec. Na mieste zasahovala polícia a privolaná bola aj ambulancia RLP. Poverený policajt začal vo veci trestné stíhanie pre prečin usmrtenia.

archívne video

Nehoda policajného auta (Zdroj: Facebook)

"Polícia bola v skorých ranných hodinách kontaktovaná záchranármi na linku 158, ktorí si vyžiadali našu asistenciu. Po príchode na miesto udalosti policajná hliadka z Piešťan na mieste zistila, že ide o úmrtie mladého, 17-ročného študenta na školskom internáte v meste Piešťany," informuje trnavská krajská polícia na sociálnej sieti.

Dodáva, že k úmrtiu osoby došlo z doposiaľ presne nezistených príčin, pravdepodobne po intoxikácii organizmu. Poverený policajt nariadil vykonať súdno-znaleckú pitvu, ktorá určí presné príčiny a okolnosti úmrtia mladého študenta. "Poverený policajt začal vo veci trestné stíhanie pre prečin usmrtenia. Vzhľadom na okolnosti celého prípadu zatiaľ nie je možné poskytnúť bližšie informácie," konštatuje polícia.

Podľa noviny.sk zomrel 17-ročný Ján pravdepodobne po užití extázy. "Na základe volania na tiesňovú linku vyslalo Operačné stredisko záchrannej zdravotnej služby Slovenskej republiky ambulanciu rýchlej lekárskej pomoci k mladistvému pacientovi, ktorý stratil vedomie a nedýchal. Operátor tiesňovej linky okamžite zahájil telefonickú asistovanú neodkladnú resuscitáciu až do príjazdu posádky na adresu," informovala hovorkyňa Operačného strediska záchrannej zdravotnej služby SR Petra Klimešová s tým, že aj napriek snahe záchranárov sa im muža nepodarilo oživiť a lekár musel konštatovať úmrtie.

Viac o téme: úmrtieExtázaInternátPiešťany
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu