Leto na horách: Oživte si svoju výbavu so slovenskými značkami

2021-08-11 08:00:00 |   |    | 

Leto je okrem iného aj hlavnou turistickou sezónou. Na Slovensku máme to šťastie, že sme obklopení množstvom hôr a kopcov, ktoré lákajú na výlety. Za nezabudnuteľnými výhľadmi a dych berúcou prírodou naozaj nemusíme cestovať ďaleko. Netreba však zabúdať na správnu turistickú výbavu. Tú svoju môžete pokojne rozšíriť krásnymi a praktickými produktami od slovenských značiek.



 

Fľaša

Základom všetkých výletov, nielen tých v lete, je hydratovať sa. Na pitný režim by ste naozaj nemali nikdy zabúdať. Vodu si zo sebou môžete napríklad doniesť v špeciálnej turistickej fľaške na vodu od obchodíku Soulshine. Vďaka praktickej karabínke ju môžete upevniť o ruksak a mať ju tak vždy ľahko po ruke. Ak si zo sebou potrebujete zobrať aj teplé nápoje, najlepšie urobíte ak siahnete po termofľaši, ktorá udrží vaše nápoje teplé (alebo aj studené) po celú dobu výletu. Široký výber termofliaš v rôznych farbách a so zaujímavými motívmi nájdete v obchodíku Heya.


Hrnček

Na turistiku sa najlepšie chodí v spoločnosti. A ak si spolu chcete na vrchole hory vychutnať zaslúženú kávu s nezabudnuteľným výhľadom, nezabudnite si zbaliť turistické hrnčeky. Vhodnou voľbou sú termohrnčeky, ktoré pomôžu udržať správnu teplotu nápoja, môžete si ich podobne ako fľašu upevniť o ruksak a na rozdiel od klasických keramických hrnčekov sa vám zaručene nerozbijú. Prostredníctvom hrnčeku môžete ukázať aj svoju lásku k horám, napríklad hrnčekom „Hory sú láska“ od obchodíku Soulshine. A ak sú vaše obľúbené noci tie strávené v prírode pod stanom, určite neprehliadnite smaltovaný hrnček “Hike the world“ pre všetkých kempistov.

 

Legíny

Pri plánovaní turistiky tiež netreba zabúdať na správne oblečenie. Je dôležité aby ste sa v ňom cítili pohodlne a zvládalo každý váš pohyb. Legíny, ktoré sa stanú vašou druhou kožou, sú tak ideálne. A tie od obchodíku Heyawear sú nielen praktické, ale potešia aj vaše oči. Ide o naozaj originálne kúsky, ktoré sú ručne šité a potlačené vlastnou grafikou. Svoje si v ponuke nájdu aj milovníci takmer večne zasnežených horských štítov, ale nikdy nekončiacej zelene našich lesov.

 

Batoh

Keď už máte nachystané všetky potrebné veci, potrebujete ich ešte do niečoho zbaliť. Správny batoh je vždy polovica úspechu. Batohy od Heaywear vás potešia svojim vodeodolným materiálom a množstvom priestoru. Vďaka svojim pohodlným popruhom s ním vydržíte celý deň bez bolesti chrbta. Na výber je množstvo designov, napríklad aj pre milovníkov zvierat. A ak radi ladíte, môžete siahnuť po rovnakom lesnom motíve, aký nájdete aj na vyššie spomínaných legínach.

 

Ľadvinka

Na záver ešte posledný malý tip. Niektoré veci má človek rád po ruke tak, aby ich mohol kedykoľvek použiť. Ako napríklad telefón na odfotenie kamzíka, ktorý práve prebehol okolo. Presne na tieto prípady sa môže hodiť šikovná ľadvinka od Heyawear, ktorú si taktiež môžete zladiť s ruksakom. Na výber máte napríklad milú zvieraciu potlač alebo jemnú ružovú potlač s lístkami. Ľadvinka je určite niečo, čo využijete na všetkých vašich výletoch.

 

Veríme, že vám naše veselé tipy zo slovenskej tvorby pomôžu urobiť vaše horské zážitky ešte viac nezabudnuteľnými. V ponuke handmade portálu Robene.sk nájdete množstvo ďalších jedinečných slovenských produktov, ktoré využijete aj na turistike aj mimo nej.

 

Zdieľať článok na Facebooku
Zdroj: PR článok

Hodnotenie článku:
0.0/5 (0 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Sobota, 20. apríl. 2024. Meniny má Marcel.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa