V Brazílii otvoria erotický zábavný park: Máme EXKLUZÍVNE FOTO atrakcií

2016-10-24 00:00:00 |   |    | 

Brazília je po celom svete známa aj vďaka sporo odetým tanečníčkam na slávnom karnevale v Riu. Čoskoro dostane zábava v tejto juhoamerickej krajine ešte pikantnejšiu príchuť – len pre dospelých tam stavajú park Erotikaland. Už z názvu je jasné, že tu návštevníci zažijú celkom iné dobrodružstvá ako v klasických zábavných parkoch.



 

Už budúci rok otvoria neďaleko mesta Piracicaba, asi dve hodiny cesty od Sao Paula, nový zábavný park Erotikaland. Podľa investorov v ňom nájdete aj „7 D“ kino s vibrujúcimi sedadlami, autodrom s autíčkami v tvare pohlavných orgánov, vodnú šmykľavku, bazén pre nudistov a „vlak potešenia“ s gogo dievčatami a chlapcami. Namiesto cukrovej vaty si tu budete môcť zakúpiť rôzne afrodiziaká.

Súčasťou parku bude aj múzeum dejín sexuality a jeho zamestnanci budú údajne propagovať bezpečný sex. Ten však bude v samotnom parku zakázaný. Ak teda návštevníkov niektorá z atrakcií navnadí na niečo viac, budú si musieť zájsť do jedného z neďalekých motelov, ktoré budú patriť k Erotikalandu.

Ako sa dalo čakať, ten si už pred otvorením vyslúžil množstvo kritiky. Matheus Erler, člen Kresťansko-socialistickej strany v Piracicabe, reportérom New York Times priznal svoje obavy, že park bude priťahovať „zhýralé indivíduá“. „Nesmieme byť známi ako hlavné mesto sexu!,“ dodal.

Šéf projektu Mauro Marota však oponuje, že park bude postavený za hranicami mesta a do regiónu prinesie 250 pracovných miest. Návštevníci, ktorí si budú môcť dovoliť zaplatiť 100-dolárové vstupné, navyše zrejme utratia nejaký ten cent aj v samotnom meste. „Nebude to miesto pre mníšky, ale nesnažíme sa ani vytvoriť novú Sodomu a Gomoru,“ uzavrel Morata.

A čo teda na návštevníkov Erotikalandu skutočne čaká? Podľa exkluzívnych fotografií nákresov najmä zábava s pikantným nádychom.

Fotografie uverejňujeme so súhlasom majiteľa parku.

 

Zdieľať článok na Facebooku


Foto: Soft Love
Zdroj: ako

Hodnotenie článku:
4.0/5 (4 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Štvrtok, 25. apríl. 2024. Meniny má Marek, Marko, Markus.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa