Marketing na kolumbijský spôsob: Krásy krajiny propaguje nahá Tatiana

2019-05-28 00:00:00 |   |    | 

Nahota predáva. Tento známy fakt sa rozhodla využiť Kolumbijčanka Tatiana Reyes, ktorá chce na krásy svojej krajiny upozorňovať aktmi. Pri propagácii vlasti ide niekedy až na hranu a jej snaha sa nie vždy stretáva s pochopením úradov. Nedávno musela dokonca svoju nahú fotografiu v prírodnej oblasti Parámo de San Turban vysvetľovať polícii.



 

Tatiana Reyes sa označuje za hrdú obyvateľku mesta Bucaramanga, nadšenú turistku, srdcom dobrovoľníčku, klaunku a milovníčku nudizmu. Práve to posledné jej zabezpečuje slávu na sociálnych sieťach, kde má momentálne takmer 27.000 fanúšikov. Tí nedávno s nevôľou sledovali, že Tatianu vyšetruje polícia.

Kameňom úrazu sa stala modelkina fotografia v prírodnej rezervácii Parámo de San Turban. Horský masív, známy aj ako „Nudo de Santubán“, je domovom rôznych vzácnych druhov fauny a flóry a nachádza sa tu tiež približne 40 malebných lagún a množstvo vodopádov. Po celé stáročia oblasť obývali mayské kmene a aj kvôli nim aktivisti opakovane žiadajú kolumbijské úrady o úplný zákaz vstupu turistov do tejto oblasti.

Napriek týmto snahám sa Tatiana nedávno neváhala vyzliecť donaha a vstúpiť pod vodopád v „posvätnej“ lagúne tak, ako ju príroda stvorila. Hoci sa Kolumbijčanka bránila, že pár minút vo vode nemôže toto miesto nijako poškodiť, na jej hlavu sa po zverejnení pikantných záberov zosypala spŕška obvinení zo „znesvätenia“. Miestny aktivista Cesar Roriguez vyhlásil, že Tatiana nemá k tomuto miestu žiaden rešpekt a „robí to len pre vlastnú popularitu“.

Ďalší environmentalisti doplnili, že bez ohľadu na posvätnosť tohto miesta je vstup do vôd v rezervácii Parámo de San Turban zakázaný preto, aby sa zabránilo ich znečisteniu. Tatiana sa však bránila, že je nadšená turistka a často cestuje do prírody, kde sa fotí nahá. Údajne nechcela jazero znečistiť, ale snažila sa ho spropagovať, aby mohlo jeho krásu obdivovať ešte viac ľudí.

Množstvo podporovateľov Tatiane v tomto spore fandí. Ako píšu na jej instagramovom profile, polícia by sa mala radšej zaujímať o skutočné zločiny v uliciach miest. Kritizujú aj „dvojitú morálku“ úradov. Na jednej strane pranierujú nahotu ženy, ktorá v podstate ani nič neodhalila, na strane druhej vôbec neriešia znečistenie oblasti turistami a snahy baníckych spoločností o prevzatie územia. „Je to dobrý spôsob, ako upriamiť pozornosť na väčší problém,“ zhodnotil jeden z komentátorov Tatianinu fotografiu.

Autor: © Zoznam/ako

Zdieľať článok na Facebooku


Foto: Instagram / melocotona_reyes

Hodnotenie článku:
0.0/5 (0 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Štvrtok, 25. apríl. 2024. Meniny má Marek, Marko, Markus.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa