Cestovanie osamelých hráčov: 10 najpopulárnejších miest pre sexturizmus

2020-04-23 00:00:00 |   |    | 

Väčšina turistov si svoje ciele vyberá podľa prírodných krás či pamiatok, na svete je však aj čoraz viac tých, čo cestujú kvôli uspokojeniu svojich chúťok. Sexturizmus sa stal samostatným odvetvím s obrovskými príjmami. Ktoré miesta sú v tomto smere najpopulárnejšie, na to sa pozrela britská stránka sexworker69.com.



 

Thajsko

Thajsko patrí k najpopulárnejším turistickým destináciám. Nielen kvôli nádherným plážam, rušným mestám a chutnej gastronómii, ale už dlhšie aj kvôli ponuke v oblasti sexuálnych služieb. Okrem Bangkoku a jeho ulice Soi Cowboy je ich mekkou aj Pattaya ču Phuket, kde sa v noci ulice a bary zaplnia krásnymi dievčatami. Tie osamote alebo v skupinách oslovujú mužských turistov a za dobrú cenu im ponúkajú svoje služby. V Thajsku však treba rátať aj s prekvapeniami. Je dobre známe, že so slečny sa neraz vykľuje dobre upravený mladík.

 

Brazília

Juhoamerickú krajinu preslávil predovšetkým futbal, bujaré karnevaly či známa pláž Copacabana. Čoraz viac však konkurentom šliape na päty aj kvôli sexturizmu. Nevestince sú síce nelegálne, prostitúcia však nie, a tak sa destinácie ako Natal, Fortaleza alebo João Pessoa len tak hemžia ochotnými krásavicami. Ich ceny sú rôzne a portál radí vyjednávať. Priemerná cena za pohlavný styk je však okolo 90 eur.

 

Dominikánska republika

V Dominikánske republike žije množstvo prisťahovalcov, preto sa tu tiež ponúka množstvo dievčat z iných krajín. Všetky ale majú podľa portálu sexy telá, ktoré rady odhaľujú v tesných šatách. Uprednostňujú vraj dominantných mužov, ktorí sa o ne dokážu postarať, všetko je však napokon aj tak otázkou peňazí. Ak sa chcete s jednou z nich zabaviť, vyberte sa do klubu či na diskotéku. Ochotné dievčatá však pokojne stretnete aj pri nákupoch či na pláži.

 

Filipíny

Mnohí sexturisti považujú práve Filipíny za svoju ideálnu destináciu. Ak sa sem vyberiete po prvýkrát, portál radí zostať na ulici Padre Burgosa v Mannile, pretože tam nájdete množstvo barov, klubov, masážnych salónov či hotelov s priateľskými dievčatami. Ak vám však veľké mestá veľmi nevoňajú, vyberte sa do Angeles alebo prímorských stredísk ako Pagsanjan, Laguna či Boracay, kde si poľahky nájdete partnerku na celú dovolenku, alebo ich môžete vystriedať aj viac. Hanbiť sa nemusíte, až 40 percent cudzincov prichádza do krajiny len kvôli sexu.

 

Kambodža

Hoci je symbolom Kambodže chrámový komplex Angkor Wat, mnohí turisti si ho ani nevšimnú. Najmä v ostatných rokoch sem totiž čoraz viac mužov cestuje kvôli telesnému potešeniu. Hoci je prostitúcia nelegálna, stretnúť v baroch či kluboch v centrách miest Siem Reap, Phnom Pénh alebo Sihanoukville ľahkú ženu nie je žiaden problém. Pozor však na masážne salóny, tam obvykle vrchol rozkoše tunajšie ženy neponúkajú.

 

Španielsko

Španielske ostrovy či veľké mestá sú svojim bujarým nočným životom preslávené, nikoho preto asi neprekvapí, že sa stávajú aj populárnou destináciou sexturistov. Barcelonskou alternatívou našej Krížnej ulice je južný koniec bulváru Las Ramblas alebo oblasť El Raval, v Madride je to zas Gran Via. V Španielsku je dokopy asi 1500 nevestincov a 60.000 prostitútok s dennou tržbou okolo 5 miliónov eur, čo krajinu radí v celosvetovom meradle na tretie miesto.

 

Lotyšsko

Pomerne prekvapivým menom vo výbere top sexturistických destinácií je lotyšská metropola Riga. V meste je však naozaj veľa striptízových klubov, barov či nevestincov, kam za lacnými službami mieria predovšetkým obyvatelia severnej Európy. Najviac to tam „žije“ od štvrtka do soboty, prostitútku však nie je problém nájsť v podstate v ktorúkoľvek nočnú aj dennú hodinu po celý týždeň. Pozor na podvodníkov, najmä nenaleťte miestnym pasákom, ktorí vám budú na každom rohu ponúkať dievčatá aj bezplatné kasíno.

 

Kuba

Ako sa dalo očakávať, otvorenie Kuby masovému turizmu neprinieslo iba pozitíva. Okrem bežných zvedavých návštevníkov sa sem nahrnuli aj davy Európanov a Severoameričanov, ktorí túžia po exotickej kráske. Prostitúcia je na ostrove slobody oficiálne zakázaná, obchod so sexom však napriek tomu utešene prekvitá. Vášnivú Kubánku si dokážete nájsť aj sami, v hoteloch v Havane či iných mestách však fungujú aj agenti, ktorí sa venujú sexturizmu a všetko zorganizujú za vás.

 

Gambia

Africkým zástupcom vo výbere je Gambia, kam však kvôli telesnej rozkoši jazdia predovšetkým ženy v strednom veku. Na plážach v metropole Banjul sa z mladých chlapcov s vyšportovanými telami stávajú gigolovia, ktorí zrelým Európankám či Američankám radi splnia akékoľvek želanie. K dispozícii sú však aj ženy, mnohé dokonca len za drink či jedlo. Niektoré miestne cestovné agentúry posunuli sexturizmus na vyššiu úroveň a ponúkajú výlety, kde spoznáte sexuálne praktiky danej destinácie.

 

Saly

Saly je prímorské stredisko v Senegale, kde len pár krokov od krásnych pláží ponúkajú za dobrú cenu telesnú rozkoš mladé ženy aj muži. Tí neraz trávia dni hraním futbalu na pláži, keď však príde ženy so svojou ponukou, neváhajú ani chvíľku. Dôvodom je vysoká nezamestnanosť a chudoba miestnych mladíkov, ktorí dokonca od zákazníčok ani nepýtajú peniaze. Úplne im postačí, že im zaplatia účet za drinky či jedlo.

 

Autor: © Zoznam/ako

Zdieľať článok na Facebooku

Hodnotenie článku:
0.0/5 (0 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Streda, 24. apríl. 2024. Meniny má Juraj.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa