Neuveriteľné VIDEO z pralesa: Chlapec sa pustil po lane a... Na ten zážitok do smrti nezabudne!

2022-03-19 12:30:00 |   |    | 

Jazda na zipline, teda lanovom sklze patrí k obľúbeným adrenalínovým zábavkám malých i veľkých. Istý chlapec k nej v kostarickom dažďovom pralese dostal ešte jeden bonus navyše – cestu mu totiž skrížil roztomilý miestny obyvateľ.



Istý chlapec sa v nedeľu spolu s rodinou vybral do Go Adventure Arenal Parku na svahu sopky Arenal a rozhodol sa vyskúšať aj obľúbenú jazdu na lanovom sklze pomedzi vysoké stromy pralesa. Zamestnanec mu povedal, aby nebrzdil, a tak sa pustil do dobrodružstva úplne naplno. Čoskoro však náhle zastavil – narazil totiž do leňocha, ktorý, nevedno ako, preliezol zo stromu na dráhu. „Vrazil som mu rovno do tváre,“ hovorí chlapec na videu.

 

Nakoniec sa však nikomu nič nestalo a chlapec aj leňoch vyviazli z kolízie bez zranení. Chvíľku po náraze sprievodca oboch oddelil a zviera sa začalo po lane pomaly vzdaľovať, čo mu trvalo asi 15 minút. „Sedem ľudí použilo zip-line a nebol na ňom žiaden leňoch a v priebehu 30 sekúnd sa naň nejako dostal,“ povedal majiteľ parku Flavio Leiton Ramos. „Dieťa našťastie použilo brzdu a keďže s ním bol sprievodca, dokázali situáciu zvládnuť. Ale ten chlapec to naozaj zvládol úplne perfektne.

 

Autor: © Zoznam/ako

Zdieľať článok na Facebooku


Hodnotenie článku:
0.0/5 (0 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Piatok, 29. marec. 2024. Meniny má Miroslav.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa