Divočina na Slnečnom pobreží: Na pláž vtrhli nenažrané svine FOTO

2022-06-17 13:00:00 |   |    | 

Príjemný teplý večer, západ slnka, šumenie mora... a pahltné diviaky. Presne takáto scéna sa minulý víkend naskytla návštevníkom pláže v stredisku Achtopol na Slnečnom pobreží. Hoci zostali poriadne šokovaní, v skutočnosti nie sú divé prasatá na brehu mora až takou raritou.



 

Diviaky si spájame skôr s lesmi či poľami, občas sa však s nimi môžeme stretnúť aj počas dovolenky pri mori. Len pred pár dňami sa napríklad rozbesnený jedinec vyrútil priamo medzi oddychujúcich na pláži Costa Blanca v Španielsku a zranil pritom klami jednu ženu.

V Bulharska našťastie k žiadnemu kontaktu s ľuďmi nedošlo, a tak pohľad na divé zvieratá, kŕmiace sa zvyškami jedál, mnohých skôr pobavil. „Toto je nová atraktívna dovolenka pri mori - slnko, voda, poľovníctvo a rybolov. Do Achtopolu berte pušky aj udice!,“ okomentoval fotografiu jeden z domácich. Ďalší dodal, že takýto zázrak nevidel už 50 rokov.

Istá bulharská agentúra však oficiálne láka poľovníkov na lov diviakov v pohorí Rodopy aj v Čiernom mori a pred pár rokmi nakrútili celé stádo neďaleko brehov pri Sozopole (asi 50 kilometrov od Achtopolu). Video dokazuje, akými skvelými plavcami divé svine sú.

 

Autor: © Zoznam/ako

Zdieľať článok na Facebooku


Hodnotenie článku:
0.0/5 (0 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Štvrtok, 25. apríl. 2024. Meniny má Marek, Marko, Markus.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa