Najsexi rezorty na svete

2013-02-13 14:00:00 |   |    | 

Niektoré dovolenkové rezorty sa snažia svojim zákazníkom ponúknuť nový rozmer relaxu a zahŕňajú do svojej ponuky aj služby, ktoré návštevníkom popustia uzdu sexuálnej fantázii. Ktoré sú teda tie najpríťažlivejšie?



 

  • InterContinental Resort, Tahiti, Francúzska Polynézia

Tichomorské ostrovy sú vo všeobecnosti považované za exotiku, no tento rezort na najväčšom ostrove Francúzskej Polynézie prináša aj poriadnu dávku erotiky. Ako prvé po príchode do hotela spozorujete mladých vyšportovaných nosičov batožiny, ktorí na sebe nemajú nič iba skromný sarong (do uzla zavinutá textília zakrývajúca slabiny). Sympatické recepčné vás ubytujú v jednom z romantických bungalovov priamo na mori, ktoré ponúkajú dostatočnú intimitu na užitie si radovánok vo dvojici. Navyše, trikrát do týždňa sa konajú večerné šou plné afrodiziakálneho jedla a vášnivých tanečných vystúpení, ktoré iba navádzajú k tomu, aby ste sa nenápadne vytratili do svojho apartmánového domčeka.

 

  • Aleenta Resort and Spa, Phuket, Thajsko

Relatívne nový rezort sa nachádza neďaleko zátoky Phang Nga a ponúka nielen nezabudnuteľný výhľad, ale aj zážitky. Moderné apartmány s presklenými stenami otočenými k moru sú vybavené kaskádovitými bazénmi, vhodnými na všetky druhy radovánok. Atmosféru nabitú sexepílom doplníte aj tradičnými thajskými masážami v miestnych kúpeľoch. Táto destinácia je ideálna hlavne pre páriky, ktoré si chcú užiť romantickú a zároveň vášnivú svadbu či medové týždne, rezort ponúka niekoľko balíkov služieb zameraných výlučne na tieto príležitosti.

 

  • Hotel Victor, Miami, USA

Zmyselnú dovolenku zažijete v hoteli v miamskej štvrti South Beach, ktorý ponúka množstvo vymožeností priamo vyzývajúcich k sexuálnym dobrodružstvám. Jeho okolie je v obľahnutí nočných klubov, kde je atmosféra erotikou doslova nabitá, nezaostáva však ani samotný rezort. V priľahlom areáli hotela sa nachádza niekoľko súkromných plážových sektorov, ktoré vás uchránia pred zvedavým okom ostatných dovolenkárov, v interiéri zase nájdete romantické kúpele. V ich ponuke sú najmä intímne masážne procedúry, nič sa však nevyrovná parnému kúpeľu, pri ktorom sú nielen zakázané plavky, ale miestnosť funguje pre obe pohlavia súčasne. Táto sauna vás zaručene rozpáli, a to všetkými spôsobmi.

 

  • Penthouse Hotel, Pattaya, Thajsko

Ešte raz sa pozrieme do Thajska, konkrétne do hotela, ktorý už samotným názvom napovedá, že sex tu nie je nijakým tabu. V Party Spa apartmánoch si užijete aktívny vodopád, tlmené náladové osvetlenie, striptízové tyče a siete, veľkú vírivku, zrkadlá na strope aj slušný výber filmov pre dospelých. Cestovatelia tento hotel odporúčajú najmä single pánom, ktorí si chcú užiť neviazanú noc s thajskými dievčatami - stačí si niektorú vybrať v hotelom bare, ale aj dlhoročným párom, ktoré potrebujú do vzťahu vrátiť počiatočnú iskru. V recenziách sme našli jedinú sťažnosť - steny nie sú zvukotesné!

 

Zdroj/autor: travelsexlife.com, Dominika Babulicová, drom

Zdieľať článok na Facebooku

Hodnotenie článku:
4.0/5 (3 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Štvrtok, 25. apríl. 2024. Meniny má Marek, Marko, Markus.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa