Intenzívne odtiene modrej, oranžovej aj červenej. Tieto hotely žiaria najkrajšími farbami

2015-02-09 12:00:00 |   |    | 

Už vás viac nebaví sedieť v nudných, jednotvárnych a sterilných hotelových izbách? Všetky sú si až podozrivo podobné a trávenie času v nich je niekedy ubíjajúce. Vždy tie isté svetlobéžové odtiene, jemné kachličky a biela posteľná bielizeň. Ale čo ak sa vám to nepáči? Nuž, vo svete sú stále populárnejšie takzvané butikové hotely, ktoré sú ako stvorené pre ľudí ako vy. Vždy sú svojské, netradičné a zaujímavé. Zvyčajne hýria farbami a netradičnými tvarmi. Už len pobyt v nich vám vie zdvihnúť náladu. Vybrali sme zopár svetových hotelov, kde si síce priplatíte, ale za to zažijete úplne nový pocit.



 

Hotel Zed, Kanada

 

Psycho“ farby, netradičný dizajn a prepojenie ultra moderného so starým. Staré telefóny s QR kódom, platne a WIFI...

 

Hotel The Saguaro, USA

 

V Kalifornii sa žije úplne inak a to odrážajú aj tunajšie butikové hotely. Horúce farby oranžovej, žltejčervenej ladia s tunajším teplým podnebím. Všetko ja inšpirované mexickým umením a hostia sa môžu dozvedieť veľa aj o lokálnych umelcoch.

 

Hotel MEININGER, Nemecko

 

Letiskový hotel si takto zrejme nikto nepredstavuje. Živé farby priam kontrastujú so šeďou okolia a ostatných budov. Pásiky ťahajú pozornosť všetkých okolitých a aj samotný interiér má čo ponúknuť.

 

Inntel Hotels Amsterdam Zaandam, Holandsko

 

Skupinka asi 70 tradičných budov sa zmenila na príjemný hotel. Návrhári sa nechali inšpirovať okolitou architektúrou a tak všetky domčeky majú tradičný, veľmi farebný ráz. Niekto by dokonca povedal, že vyzerajú ako postavené z lega.

 

Hotel Inn at John O´Groats, Škótsko

 

Kedysi na tomto mieste stál len pôvodný čisto biely hotel. Dnes ho dopĺňajú zaujímavé seversky vyzerajúce budovy. Dojem je ešte silnejší, keďže stoja blízko pobrežia Škótskej vysočiny, v divokej prírode.

 

Hotel Crayon, Francúzsko

 

Neďaleko múzea Louvre stojí parížsky butikový hotel. Jeho izby sú navrhnuté v bohémskom štýle šik a spája sa v nich štýl vintage spolu s modernými prvkami. Atmosféru dotvárajú sýte odtiene fialovej, modrej a zelenej.

 

Hotel Pantone, Belgicko

 

Aj Brusel má svoj trendy hotel. Od prvého kroku až kým odídete vás budú mať v moci farby a netradičný dizajn. Navyše je množstvo stien a kútov zaplnených umením, takže sa budete mať na čo pozerať.

 

Hotel Semiramis, Grécko

 

Óda na moderné umenie. Tak by sa dal opísať hotel v gréckych Aténach. Farby, štýly, pohoda a uvoľnená atmosféra. Vitajte v Grécku.

 

Zdroj/autor: cntraveler.com, SiSa, drom

Zdieľať článok na Facebooku
Zdroj: SiSa

Hodnotenie článku:
1.0/5 (1 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Piatok, 29. marec. 2024. Meniny má Miroslav.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa