Najluxusnejší hotel sveta? Macao pripravuje ubytovanie hodné kráľov

2016-02-29 12:00:04 |   |    | 

Ak máte zopár miliónov nazvyš, tak si ich odložte a čakajte na to, kedy sa bude dať objednať izba do tohto hotela. Ak nie, potom sa tam vyberte aspoň s nami na prehliadku toho, čo by aj Kráľovi Slnko prišlo možno prehnané.



 

Jednoducho to naj

 

Predbiehanie sa o titul najluxusnejšieho ubytovania má ďalšieho kandidáta. V Macau, čínskom Las Vegas, totiž stavajú vilový hotel za 1,2 miliardy eur. Prepychový vzhľad interiérov nápadne pripomína štýl francúzskych vládcov, ktorým sa takýmito okázalými stavbami podarilo zruinovať štát. Podobne by tomu mohlo byť aj tu, veď jedna noc v najlepšej izbe hotela, ktorí otvoria niekedy koncom leta, by mala stáť 6,3 milióna eur.

Za túto sumu dostanú návštevníci adekvátny luxus. Všetkých 200 „viliek“ má obrovské rozmery, vlastný výťah, 24 hodín dostupného komorníkaRolls-Royce Phantom so šoférom, ktorý vás zavezie, kam sa vám ráči.

Každá izba je priam opulentne vyzdobená. Barokový štýl dotvárajú nie len zlaté detaily, stĺpy, obrazy a drahé látky, ale aj vitráže a bohato zdobené stropy. Všetko bude jedinečne prispôsobené a unikátne.

Nateraz je sprístupnená len jedna izba – Villa du Comte. Je najmenšou z celého komplexu, no i tak oplýva luxusom a okázalosťou. Nájdete tu všadeprítomný mramor, fresky, obrovské krištáľové lustre...

 

 

Zdroj/autor: the13.com, SiSa, drom

Zdieľať článok na Facebooku

Zdroj: SiSa

Hodnotenie článku:
0.0/5 (0 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Sobota, 20. apríl. 2024. Meniny má Marcel.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa