Šanca stretnúť hviezdu: Messi bude dovolenkovať v Chorvátsku!

2016-05-23 11:55:00 |   |    | 

Ak plánujete tento rok oddychovať na chorvátskom ostrove Hvar, možno sa vám podarí stretnúť najväčšiu futbalovú hviezdu súčasnosti. Argentínsky kanonier plánuje zobrať rodinu do päťhviezdičkovej vily 25 kilometrov od mesta Stari Grad.



 

Útočník FC Barcelona si podľa chorvátskeho denníka Slobodna Dalmacija rezervoval luxusnú vilu Sancta Domenica v oblasti Sveta Nedelja. Správu potvrdil aj majiteľ nehnuteľnosti Slavko Gotovac, ktorý dodal, že dom futbalistovi ponúkne zadarmo na desať dní v mesiaci júl.

V päťhviezdičkovej Ville Sancta Domenica nájdu Messiovci dokonalý komfort. K dispozícii budú mať päť spální, päť kúpeľní, tri toalety, obývaciu izbu, jedáleň a kuchyňu s halou. Vnútorné priestory dopĺňa aj podzemná garáž pre šesť áut, vínna pivnica a profesionálna práčovňa.

Oddychovať môžu návštevníci vily vo vonkajšom bazéne či vírivke, vonútri nájdu aj wellness centrum s tureckým kúpeľom, fínskou saunou, špeciálnymi sprchami a oddychovou miestnosťou s masážnymi stolmi.

Vila má samozrejme priamy prístup k vode, súkromnú pláž aj miesto na odstavenie jachty. Chváli sa tiež dokonalým bezpečnostným systémom. Ak sa však Lionel Messi rozhodne ukázať rodine krásy ostrova, či povečerať v niektorej z reštaurácií, možno ho stretnete aj vy.

 

Zdieľať článok na Facebooku


Foto: facebook / Purple Pine - landscape design
Zdroj: ako

Hodnotenie článku:
4.3/5 (6 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Streda, 24. apríl. 2024. Meniny má Juraj.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa