FOTO Inšpirácia na dovolenku: Originálny odkaz baví celý svet

2016-06-17 00:00:00 |   |    | 

Povedzme si to na rovinu. Cestovanie je skutočne úžasná vec, no naši blízki to vidia trochu inak. Kým my si s nadšením vychutnávame dobrodružstvá v cudzej krajine, doma sa nevedia dočkať nášho návratu. Vášnivý cestovateľ Jonathan to vyriešil po svojom – z každej krajiny pošle mame veľavravný odkaz. Mami, som v poriadku!



 

27-ročný model Jonathan Kubben Quiñonez si žije svoj sen. V práci dal výpoveď, zbalil to najnutnejšie, nasadol do najbližšieho lietadla a vydal sa precestovať svet. Jeho prvou zastávkou bola Kuba, kde veľmi rýchlo zistil, že skontaktovať sa s blízkymi nemusí byť také jednoduché.

Vedel, že sa jeho mama začne oňho báť, a tak sa rozhodol pravidelne prostredníctvom Instagramu zverejňovať  dôkazy o tom, že je v poriadku. „Mamy sa vždy boja. Obzvlášť tá moja. Bolo náročné zostať s ňou v kontakte, tak som sa rozhodol poslať jej pozitívny odkaz a ukázať, aký nádherný je svet a že som v poriadku,“ hovorí Jonathan.

Jeho nápad odfotiť sa v každej destinácii s odkazom pre mamu sa stretol s nadšením verejnosti a dnes jeho cestovanie sledujú desiatky tisíc ľudí z celého sveta. Veď uznajte sami, nie je to milý nápad?

 

Zdroj: Instagram / #momimfine

 

Zdieľať článok na Facebooku

Foto: Instagram / #momimfine
Zdroj: ako

Hodnotenie článku:
4.7/5 (12 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Štvrtok, 25. apríl. 2024. Meniny má Marek, Marko, Markus.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa