Originálna mapa, ktorú musíte poznať: Koniec nudy na letiskách, máme heslá k Wi-Fi

2016-10-11 12:00:00 |   |    | 

Čakanie na letisku môže byť niekedy poriadne otravné. Svoje o tom vie aj bloger a počítačový bezpečnostný inžinier Anil Polat, ktorý doteraz precestoval 80 krajín. Ten však dokáže s nudou zatočiť – zistí heslá od Wi-Fi a čas trávi surfovaním po internete. Teraz to umožňuje aj ostatným - vďaka interaktívnej mape letísk celého sveta sa aj vy dozviete, kde a ako sa pripojíte na Wi-Fi. Bezplatne.



 

Anil Polat je autorom mapy, ktorú by mal poznať každý cestovateľ. Po kliknutí na vybranú lokalitu vám totiž odhalí všetky potrebné údaje k pripojeniu na Wi-Fi letiska. Dozviete sa presné miesto, prístupové meno aj heslo. Vďaka tomu ušetríte čas, ktorý by ste strávili ich zháňaním, prípadne peniaze za mobilné dáta.

Momentálne je na Polatovej stránke Foxnomad.com zmapovaných asi 130 letísk, ku ktorým vďaka množstvu podporovateľov neustále pribúdajú ďalšie. Fanúšikova tiež pomáhajú s pravidelnou aktualizáciou údajov.

Tie  si odporúčame zaznačiť už pred vašou cestou, vďaka aplikácii WiFox si ich však dokážete kedykoľvek pozrieť aj bez aktuálneho pripojenia na internet. Tú si však musíte zakúpiť za približne dve eurá. Vaše možnosti však budú neobmedzené a čakanie na let určite zábavnejšie.

 

Zdieľať článok na Facebooku

Foto: Facebook / FoXnoMad: travel smarter
Zdroj: ako

Hodnotenie článku:
3.8/5 (5 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Piatok, 29. marec. 2024. Meniny má Miroslav.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa