Pikantná novinka na lyžovačke: V Alpách si môžete prenajať luxusné spoločníčky zo Slovenska

2016-11-29 00:00:01 |   |    | 

Lyžiarske strediská sa predbiehajú v tom, aby zákazníkom poskytli čo najzaujímavejšie služby. Upravovanie svahov, pohodlné lanovky a mnoho možností na oddych a zábavu po lyžovaní sú už samozrejmosťou. Túto zimu je však v Alpách hitom iná novinka – pánom, ktorí nemajú hlboko do vrecka, sľubuje dovolenku, na akú len tak nezabudnú.



 

Slovensko sa opäť dostalo do pozornosti svetových médií. Tie informujú o stránke www.ski-bunnies.com, ktorá osamelým lyžiarom ponúka spoločnosť "ski zajačikov". "Veľmi radi sa stretneme s tebou a tvojimi priateľmi v hociktorom lyžiarskom stredisku. Samozrejme s vami budeme radi bývať a zabávať sa, aby ste si svoju lyžovačku ešte dlho pamätali!", sľubujú krásne dievčatá zo Slovenska a Čiech. "Samozrejme, že sme atraktívne, sexy a zmyselné – ale tiež veľmi rady lyžujeme."

24-ročná Slovenka Vanessa napríklad tvrdí, že desať rokov pôsobila ako lyžiarska inštruktorka, no teraz sa chce posunúť k niečomu "oveľa vzrušujúcejšiemu". Za 36 hodín svojej spoločnosti inkasuje 1400 eur.

V tejto cene nie sú zahrnuté žiadne erotické služby: "Poplatok vášmu ski zajačikovi je výlučne za jeho čas a spoločnosť. Čokoľvek iné je len na rozhodnutí dvoch dospelých osôb," píše sa na stránke, ktorá však zároveň láka na lyžovačku v čerstvom snehu s nádherným ski zajačikom, večeru v drevenici s nádherným ski zajačikom a "všetky tie super veci na koberci z medvedej kožušiny". Ako inak - opäť s nádherným ski zajačikom.

Čosi napovedá aj fakt, že takmer všetkých 29 dievčat má profilové fotografie v sexy oblečení. Aj Jana, ktorá kedysi údajne závodila s českým národným tímom, Kristína, ktorá rada sedí na pohovkách úplne nahá alebo blondínka Soňa, ktorá v prípade záujmu zabezpečí aj trojku s ďalším dievčaťom.

Ak vás ich ponuka zaujala, pripravte si nemalú hotovosť. Za 24 hodín s dievčaťom vašich snov zaplatíte okolo 1200 eur, celý týždeň vás po zľave vyjde od 3500 eur vyššie. K tomu si prirátajte jej ubytovanie (vo vašej izbe), prenájom lyží, skipas, stravu aj zábavu. Podľa recenzií na stránke ski zajačikov to však údajne aj napriek vysokej sume rozhodne stojí za to.

Foto: ski-bunnies.com

Zdieľať článok na Facebooku
ski-bunnies.com
Zdroj: ako

Hodnotenie článku:
3.0/5 (24 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Utorok, 23. apríl. 2024. Meniny má Vojtech.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa