Vianočný darček pre pánov: Zverejnili zoznam najsexy letušiek

2016-12-22 12:00:00 |   |    | 

V začiatkoch leteckej dopravy patrili letušky k ozajstným celebritám. Ženy k nim vzhliadali, muži obdivovali ich krásu a tajne po nich túžili. Dnes už síce takýto status nemajú, no stále musia pre svoju prácu spĺňať viacero kritérií, vrátane krásneho zovňajšku. Spoločnosť Trippy zmapovala, v ktorých spoločnostiach sa môžete tešiť na tie najatraktívnejšie letušky.



 

Slováci si síce medzi leteckými spoločnosťami až tak vyberať nemôžu, sú však aj krajiny, kde majú pri doprave do danej destinácie viacero možností. Vtedy prichádza na rad porovnávanie cien, služieb, no v neposlednom rade aj obsluhy na palube.

Spoločnosť Trippy preto urobila zaujímavý prieskum. Vybrala fotografie 50 letušiek z rôznych spoločností, ktoré hodnotilo viac ako 2000 respondentov bodmi od 1 do 10. Víťazom sa s veľkým náskokom stala spoločnosť Emirates Airlines, ktorá lieta aj do Prahy, Viedne a Budapešti.

Potešiteľné je, že v najlepšej desiatke sa ocitli aj ďalšie aerolinky, ktoré lietajú do neďalekej Viedne a ich služby teda využívame aj my (United Airlines, Delta Air Lines, Air Canada, American Airlines).

Najväčším prekvapením je, že sa do výberu nedostala spoločnosť VietJet Air, ktorej letušky zvyknú cestujúcich zabávať poriadne pikantným spôsobom. Veď posúďte sami - ktorý muž by rád nezahnal nudu na palube lietadla sledovaním takýchto krások?

 

Zdieľať článok na Facebooku
Zdroj: ako

Hodnotenie článku:
4.2/5 (8 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Piatok, 19. apríl. 2024. Meniny má Jela.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa