Originálne ubytovanie v New Yorku: AirBnB ponúka domov amerického prezidenta

2017-08-10 10:00:00 |   |    | 

Dom, v ktorom americký prezident Donald Trump strávil prvé štyri roky svojho života, je teraz možné prenajať si za 777 dolárov za noc. Rodinný dom sa nachádza v newyorskej štvrti Queens a jeho kapacita je 20 návštevníkov, uviedla spravodajská stanica BBC.



 

Dom v tudorovskom štýle sa po vlaňajšom zvolení Trumpa za hlavu štátu predal za vyše dva milióny dolárov. Nachádza sa v ňom päť spální a tri kúpeľne. Návštevníci ho však nemôžu využívať na večierky, ani doň vodiť svojich zvieracích miláčikov. Súčasní majitelia túto nehnuteľnosť zakúpili v marci.

"Ide o jedinečnú príležitosť ubytovať sa v dome súčasného prezidenta. Od čias, keď tu býval Trump, sa mnoho v dome nezmenilo," uvádza sa v inzeráte sprostredkovanom spoločnosťou Airbnb. Dom dal postaviť Trumpov otec, developer Fred Trump, v roku 1940 a spomína sa i v prezidentovom rodnom liste.

Donald Trump vlani v septembri v televíznej šou Jimmyho Fallona vyhlásil, že by túto nehnuteľnosť chcel získať do vlastníctva. Krátko nato bol dom stiahnutý z ponuky.

 

Zdieľať článok na Facebooku


Foto: AirBnB
Zdroj: TASR, ako

Hodnotenie článku:
0.0/5 (0 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Piatok, 19. apríl. 2024. Meniny má Jela.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa