Iba pre dospelých: Britská agentúra ponúka zájazdy pre nudistov aj milovníkov grupáku

2018-01-23 00:00:00 |   |    | 

Výnimočná erotická all-inclusive dovolenka pre turistov, ktorí nechcú byť počas zaslúženého oddychu zväzovaní žiadnymi pravidlami. To ponúka nová britská cestovná agentúra, ktorá sa zameriava na pobyty „len pre dospelých“. Najmä tých, čo holdujú nudizmu alebo dokonca skupinovému sexu.



 

Britská agentúra Uniquely Adult sa zameriava na špecifickú klientelu. Turistom ponúka viacero balíkov, ktoré spája jedno - neviazané aktivity, ktoré v rezortoch bežne tolerované nie sú. „Party balík“ napríklad ocenia tí, čo hľadajú „diskrétne miesto na hry pre dospelých, kde uspokoja svoju zmyselnú stránku“, zájazd s názvom „Divokí v srdci“ zas zahŕňa penové večierky a ponuka „Bez hraníc“ je určená milovníkom skupinového sexu. Záujem je pritom obrovský.

Šéf spoločnosti John Lombardi pre britský Independent povedal: „Našu agentúru sme založili, pretože sme zaregistrovali veľkú dieru na trhu. Nápad vo mne skrsol ešte pred piatimi rokmi, ale trh na ňu ešte nebol pripravený. S nárastom dopytu po erotických televíznych programoch sa zmenil aj prístup a očakávania starších párov aj nezadaných, ktorí sa chcú slobodne vyjadriť a poriadne si užiť, aj keby to malo znamenať  kúpať sa spolu nahí alebo žúrovať do tretej rána“. Ako dodal, pôvodná cieľová skupina od 18 do 30 rokov sa poriadne zmenila a dnes sa zameriavajú na klientelu až do veku 78 rokov.

Pre ich spokojnosť navštívili zamestnanci agentúry vyše 30 destinácií s cieľom nájsť čo najliberálnejšie hotely v Európe, Mexiku aj v Karibiku. K najobľúbenejším cieľom patrí najmä Antigua, Jamajka a Cancún. Ako pritom zdôrazňuje Lombari, všetko, čo sa tam stane, zostáva prísne dôverné: „Nemusíte byť mladí alebo starí, nepotrebujete nič, len otvorenú myseľ a túžbu urobiť niečo úplne inak.“

 

Zdieľať článok na Facebooku
Ilustračné
Foto: Thinkstock

Hodnotenie článku:
4.0/5 (30 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Streda, 24. apríl. 2024. Meniny má Juraj.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa