Luxus na pohľadanie: Juneyao Airlines vytiahli v boji o zákazníka tie najťažšie zbrane

2018-10-19 00:00:01 |   |    | 

Čínske aerolinky Juneyao Air nedávno ohlásili plánovaný súbor služieb dostupných v prvých lietadlách 787 Dreamliner, vrátane pohodlného dizajnu sedadiel a interiérov kabíny a tiež vzhľadu uniforiem personálu lietadiel 787. Všetko s cieľom naplniť slogan značky „Príjemnejšia cesta, než by ste si vedeli predstaviť".



 

Juneyao Air si od sloganu propagačného videa „Vysnívajte si cestu, zdieľajte výlet" sľubuje, že sa stane synonymom interiérového dizajnu lietadla Boeing 787 Dreamliner, vďaka ktorému sa každý let premení na nádejný začiatok alebo zdarný koniec vysnívanej cesty, na akú sa každý cestujúci teší. Letecká spoločnosť plánuje zaviesť sériu nových služieb v business triede: 29 na mieru šitých konfigurovaných plne sklápacích sedadiel 1-2-1 Thompson Vantage XL, ktoré dodávajú cestujúcemu súkromný osobný priestor a zabezpečujú pohodlnejší letový zážitok. Sedadlá sú navrhnuté s jemnou masážnou funkciou, nastaviteľnou multifunkčnou lampičkou a väčším úložným priestorom. Cieľom leteckej spoločnosti je zanechať výraznejší, módny a úplne nový zážitok z cestovania.

Trieda Economy má rozloženie sedadiel 3-3-3, čo znamená efektívnejšie využitie priestoru „widebody" lietadla. Optimalizované plánovanie priestoru v kabíne a kvalitné sedadlá Recaro CL3710 poskytujú až 81-centimetrový priestor pre nohy. Každé sedadlo je vybavené novinkou v podobe osobného systému zábavy s 12-palcovou obrazovkou Panasonic s vysokým rozlíšením a samostatným portom USB. Okrem toho je možné nastaviť opierku hlavy v deviatich smeroch, čo cestujúcim zabezpečí oddych najmä pri dlhých letoch. Nová generácia vysokorýchlostného palubného satelitného komunikačného systému udržiava pasažierov v neustálom pripojení aj pri letovej hladine nad 9000 metrov.

Pri vstupe do kabíny je okamžite zrejmé, že letecká spoločnosť Juneyao Air je prepravca, ktorý dáva pohodlie cestujúceho na prvé miesto. Tím pre správu konfigurácií zámerne zvolil zmes siedmich druhov svetla a tieňov, ktoré v tradičnom čínskom myslení symbolizujú šťastie pre kabínu a všetko, čo je v nej a súčasne prinášajú cestujúcim uvoľňujúci vizuálny zážitok pre oči. Quentin Bisch, jeden z najznámejších tvorcov parfumov v spoločnosti Givaudan, vytvoril špeciálnu vôňu výlučne pre túto leteckú spoločnosť, aby dodávala príjemnú arómu do komfortnej a štýlovej kabíny. V rámci palubných služieb si môžu cestujúci vybrať aj alkoholické nápoje, jedlá na objednávku a špeciálne popoludňajšie čaje.

Jedinečné uniformy personálu flotily lietadiel Juneyao 787 určite prilákajú pozornosť cestujúcich hneď pri nástupe do lietadla. Prvé lietadlo 787 sa bude niesť v duchu „čínskej pivonky", ktorá symbolizuje šťastie. Ako čínska národná kvetina pivonka predstavuje eleganciu, bohatstvo a veľkoleposť, čo znamená, že je tento kvet dokonalým stelesnením imidžu a vízie značky leteckej spoločnosti budúcnosti.

Okrem toho je „čínska pivónia" v lietadlách 787 aj pripomienkou „čínskych pivoniek" na lietadlách A320, ktoré sa na nich objavili pri príležitosti osláv desiateho výročia spoločnosti a pripomínajú vstup spoločnosti Juneyao Air do etapy, kedy začala prevádzkovať krátke aj dlhé lety. Druhé, tretie a štvrté lietadlo 787 bude ozdobené „čínskou stuhou". Nápad používať čínske červené hodvábne stuhy ako tému symbolizuje vstup leteckej spoločnosti do novej éry, v rámci ktorej sa tiež pripája k Iniciatíve pásu a cesty a ďalej napĺňa sen leteckej spoločnosti o kontinuálnom rozvoji.

Prvý Boeing 787 má byť dodaný v Seattli v polovici októbra. Neskôr bude lietadlo premávať na vnútroštátnych linkách medzi Šanghajom a Šen-čenom, Sanyou, Čchen-tu a Čchung-čchingom. Interkontinentálne lety lietadla 787 zo Šanghaja by mali začať premávať už v roku 2019, čím sa opäť rozšíri cestovná mapa tejto leteckej spoločnosti. Spoločnosť Juneyao Air je teda pripravená privítať nový Boeing 787 do svojej flotily. S rýchlym rozvojom spoločnosti cestujúci pravdepodobne zaznamenajú stále viac letov pod značkou Juneyao, ktoré spájajú kontinenty, slúžia ako veľvyslanec čínskej kultúry a plnia sny každého cestujúceho.

Zdieľať článok na Facebooku

Foto: PR Newswire
Zdroj: PR Newswire

Hodnotenie článku:
0.0/5 (0 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Štvrtok, 25. apríl. 2024. Meniny má Marek, Marko, Markus.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa