Drsný zážitok z Bahám: Modelka sa chcela kúpať s prasiatkami, pohrýzli ju do zadku (VIDEO)

2019-02-16 12:00:00 |   |    | 

Big Major Cay na Bahamách v bahamskom súostroví Exuma je známy ako Ostrov prasiat. Pláž a priľahlé more tu totiž okupuje množstvo sviniek, ktoré sa stali vyhľadávanou turistickou atrakciou. Nie je však všetko tak ružové a prasiatka dokážu občas ukázať aj svoju divokejšiu stránku. Nedávno sa o tom presvedčila istá modelka.



Michelle Lewin, známa venezuelská fitness modelka s miliónmi fanúšikov po celom svete, dovolenkovala na Bahamách a nevynechala ani slávny Ostrov prasiat.

Jej najslávnejším obyvateľom ale zrejme veľmi sympatická nebola – počas prechádzky po pláži ju obklopila skupinka zvierat a jedno z prasiat ju uhryzlo do zadku. Michelle sa samozrejme snažila uniknúť, no svinky ju nasledovali a jedna z nich sa pokúsila zaútočiť znova.

Nevedno, čím si modelka zvieratá pohnevala, rozhodne však na zážitok s nimi len tak nezabudne. Pripomínať jej ho bude nielen stopa na zadku, ale aj video, ktoré už videli milióny fanúšikov. Tí súcitnejší ju poľutujú, škodoradostní sa aspoň trochu pobavia, nuž a my ostatní si z neho aspoň vezmeme ponaučenie, že opatrnosti nie je nikdy dosť.

 

 

Zdieľať článok na Facebooku


Foto: Getty Images,
Video: YouTube
Zdroj: ako

Hodnotenie článku:
0.0/5 (0 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Utorok, 19. marec. 2024. Meniny má Jozef.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa