Najzvrátenejšia dovolenková ponuka: Sex, drogy a alkohol All inclusive

2019-06-07 00:00:00 |   |    | 

Nebo na Zemi, tak znie oficiálny slogan unikátneho projektu s názvom Sex Island. Za štyri dni zaplatíte 4.500 dolárov, teda asi 4.000 eur, ale mnohým sa táto cena aj tak nebude zdať vysoká. Alkohol potečie prúdom, marihuany bude na kilá a predovšetkým – každý hosť si môže bez obmedzenia užívať s prostitútkami. Vitajte na Ostrove sexu.



 

Sex Island nie je žiadnou novinkou, originálna dovolenka je v ponuke vždy niekoľkokrát do roka a na nedostatok záujemcov sa jej organizátori zrejme nesťažujú. Miesto konania pritom býva až do poslednej chvíle tajomstvom. V minulosti sa orgie konali na plážach Karibiku a Venezuely a v pláne bola kolumbijská Cartagena. Miestne úrady však podujatie zakázali, a tak sa Ostrov sexu aktuálne presunul do Nevady, jediného amerického štátu, kde je prostitúcia legálna.

Práve dnes si tam 50 žiadostivých hostí užíva posledný deň svojich radovánok. Na tajné miesto ich z medzinárodného letiska Las Vegas International Airport odviezli súkromné vrtuľníky. Uprostred Nevadskej púšte už čakalo 100 krások, ochotných splniť ich najtajnejšie želania. „Úlohou dievčat je ulahodiť vám, aby ste sa cítili ako kráľ,“ píše sa na internetovej stránke projektu. „Ak snívate o niečom špeciálnom, dajte nám alebo dievčatám vedieť a my vaše predstavy premeníme na skutočnosť.“ Jedinou podmienkou je použitie prezervatívov.

Okrem nekonečného neviazaného sexu si „dovolenkári“ počas štyroch dní môžu užívať aj jazdu na koňoch, kasíno či turnaj v pokri a predovšetkým obrovské množstvo alkoholu a marihuany, ktorú vedia organizátori hosťom zabezpečiť tiež. Jediným limitom je tak návštevníkom podujatia len ich vlastné telo. Ak o niečom podobnom snívate aj vy, žiaden problém. Ostrov sexu už chystá svoje ďalšie pokračovanie.

 

Autor: © Zoznam/ako

Zdieľať článok na Facebooku

Foto: Facebook / Sex Island Co

Hodnotenie článku:
0.0/5 (0 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Piatok, 29. marec. 2024. Meniny má Miroslav.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa