Pod zadkom oceán, nad hlavou hviezdy: Exotický raj ponúka novú dimenziu nocovania

2019-09-11 00:00:01 |   |    | 

Luxusný hotelový ostrovný rezort Grand Park Kodhipparu na Maldivách ponúka novinku, vďaka ktorej bude váš pobyt ešte nezabudnuteľnejší. Okrem pohodlnej postele totiž ponúka aj možnosť spania pod hviezdami – v zavesenej sieti na hladinou oceánu.



 

Vďaka bielym plážam, čistej vode a bohatému podmorskému životu sníva o dovolenke na Maldivách azda každý. Turistický ruch sa tu pritom začal rozvíjať pomerne neskoro – ešte v 60. rokoch zástupcovia OSN pre rozvoj vyhlásili, že ostrovy nie sú na tento účel vhodné.

Prví turisti prišli na Maldivy vo februári 1972, keď strávili 12 dní na  ostrove Male. Onedlho sa sem dovolenkári len tak hrnuli. Ešte v tom istom roku otvorili prvé dva rezorty s kapacitou 280 miest a dnes prichádza na Maldivy ročne takmer milión ľudí. Nájdite ubytovanie na Maldivách.

Vyberať si môžu z vyše stovky rezortov, ktoré sa v boji o zákazníka predbiehajú s tou najlepšou ponukou. Momentálne víťazí Grand Park Kodhipparu asi 20 minút loďou od Male. Ten ponúka ubytovanie v 120 vilkách nad morom, kde môžete okrem postele stráviť noc aj na sieti priamo nad morom s hviezdami nad hlavou.

To zaiste ocenia predovšetkým všetky romantické duše, rezort však vďaka skvelým možnostiam na šnorchlovanie či potápanie (napríklad aj k neďalekému vraku lode) a špeciálnym programom pre deti láka aj všetkých ostatných.

 

Autor: © Zoznam/ako

Zdieľať článok na Facebooku


Foto: Grand Park Kodhipparu

Hodnotenie článku:
0.0/5 (0 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Piatok, 29. marec. 2024. Meniny má Miroslav.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa