Komfort štyroch hviezdičiek v regióne plnom slnka, liečivej vody a dobrého vína

2014-08-07 15:00:00 |   |    | 

Kúpeľné mesto Dudince je jedným z najmladších kúpeľných miest na Slovensku, no história liečivej minerálnej vody, ktorá dala život samotnému kúpeľnému mestečku a dodnes pomáha liečiť tisíce ľudí ročne, siaha až do čias starých Rimanov. Dudince sa každoročne tešia vysokej návštevnosti kúpeľných hotelov a počet – až 300 tisíc prenocovaní v tomto malom mestečku s 1 450 obyvateľmi dokazuje vysokú obľúbenosť tunajšej kúpeľnej destinácie.



Pravdepodobne aj tento fakt prispel k rozhodnutiu Kúpeľov Dudince investovať do rekonštrukcie jej kúpeľných zariadení a hotelov a pred štyrmi rokmi spustili do prevádzky komplexne zrekonštruovaný hotel Minerál, ktorý sa od tej doby stal veľmi obľúbeným zariadením s komfortom štyroch hviezdičiek.

Hotel Minerál sa nachádza v centre kúpeľného mestečka, v tesnej blízkosti kúpeľného areálu a je vzdialený iba 500 m od letného kúpaliska Dudinka. Ponúka 139 lôžok v 74 moderne zariadených izbách a apartmánoch. Pre najnáročnejších klientov je hotel pripravený poskytnúť pohodlie, luxus a dokonalé súkromie dvoch residence apartmánov s priestrannou terasou a možnosťou využitia vlastného wellness s jacuzzi a suchou saunou. Všetky hotelové izby sú klimatizované a vybavené kúpeľňou so sprchovým kútom a toaletou, LCD televízorom, telefónom, trezorom, minibarom, fénom, uzamykateľnými skrinkami, písacím stolom pohodlnými kreslami a v prípade záujmu i prístelkou. K dispozícii je vysokorýchlostné pripojenie na internet a wifi pripojenie.

 

Príjemne a vkusne zariadená hotelová reštaurácia ponúka kvalitné gastronomické služby s dôrazom na sezónnu ponuku slovenských regionálnych jedál. Paletu služieb hotela dopĺňajú služby lobby baru s pestrou ponukou nápojového lístka a vínnej karty.

 

Hostia sa môžu zregenerovať v hotelovom wellness centre alebo využiť služby masérskeho centra.  Pre spríjemnenie pobytu sú v ponuke aj služby Slender štúdia s rekondičnými strojmi, ktoré dokážu precvičiť a premasírovať všetky svalové skupiny. Hotel Minerál je ideálny aj na usporadúvanie konferencií, školení a iných spoločenských podujatí, ako sú svadby a rodinné oslavy.  V rámci spoločnej obchodnej politiky so spoločnosťou Kúpele Dudince, a.s. sú pre hostí hotela Minerál zabezpečované aj profesionálne zdravotnícke služby s využitím dudinskej minerálnej vody. Pre záujemcov o pobyt v tomto hoteli sú pripravené viaceré balíky služieb, ktoré si môžete vybrať buď z ponuky hotela priamo na stránke www.hotelmineral.sk alebo na stránke spoločnosti Kúpele Dudince, a.s. www.kupeledudince.sk.

Ak Vás dokážu očariť pokojné miesta, na ktorých môžete dokonale relaxovať a tak načerpať nové sily do svojej práce či aktivít, Kúpele Dudince by ste určite nemali vynechať vo svojom dovolenkovom kalendári a prísť sa zregenerovať na miesto, kde lieči nielen voda ale aj tiché a pokojné prostredie s vynikajúcimi klimatickými podmienkami. Kúpele Dudince sú skutočnými kúpeľmi pre telo aj dušu. Teraz si môžete vychutnať jedinečný pobyt v tomto hoteli aj so skvelou, 45% zľavou. Zvýhodnený pobytový balíček nájdete na stránke BOOMER.sk.

Zdieľať článok na Facebooku


Hodnotenie článku:
0.0/5 (0 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Piatok, 29. marec. 2024. Meniny má Miroslav.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa