Dovolenkové tipy: Lucie Vondráčková prezradila svoje plány na leto

2018-06-27 12:00:00 |   |    | 

Česká speváčka Lucie Vondráčková bude tráviť leto v rodnom Česku aj doma v Kanade. "My to máme vždy tak pol na pol, prvú polovicu leta budeme v Kanade a druhá polovica je už dosť pracovná, to už bude august a budem v konečných prípravách albumu, čo je zakaždým úplné šialenstvo, takže sa musím v Kanade psychicky pripraviť na to, že príde masaker. Ale tak to býva vždy," povedala v rozhovore pre agentúru SITA.



 

Na dovolenky k moru ju to podľa vlastných slov v lete neťahá. "Tu sú v lete tiež trópy, takže načo niekam chodiť. My keď niekam ideme, tak v zime, tá sa moc v Kanade prežiť nedá, tak vtedy zvyknem chlapcov vytiahnuť napríklad na Kubu," vysvetlila Vondráčková. "S chlapcami sa inak dá robiť všeličo, ešte sú malé deti, takže im tak ukazujem možnosti a oni si vždy vyberú," dodala.

Sama vraj v lete najradšej pláva. "Ja som veľký plavec, nie však až tak v mori, som skôr na bazény, tam len skočím a idem. Nechápem ľudí, ktorí sa tam len tak nadnášajú a prekážajú v ceste. A keď sme v Čechách, kde bazén nemáme, tak tam zase chodím dlhé trasy, aspoň takých dvadsať, tridsať kilometrov denne. Nemám veľmi rada autá, takže v Prahe skoro všade chodím peši, a keď už cítim, že ma bolia nohy, tak viem, že už som dala viac ako tridsať kilometrov a že si už môžem dať pohov," zasmiala sa Vondráčková.

Zdieľať článok na Facebooku

Foto: Facebook / Lucie Vondráčková
Zdroj: SITA

Hodnotenie článku:
4.6/5 (5 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Utorok, 23. apríl. 2024. Meniny má Vojtech.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa