Dovolenkové tipy: Miss Slovensko 2018 Dominika Grecová prezradila svoje plány na leto

2018-07-20 12:00:00 |   |    | 

Miss Slovensko 2018 Dominika Grecová je podľa vlastných slov vyslovene letný typ. „Mám veľmi rada slniečko, opaľovanie, plávanie v mori a leňošenie pod slnečníkom. A hoci je leto pre niekoho absolútnym relaxom, časom ničnerobenia, určite to nie je môj prípad. Veľmi rada trávim voľný čas aktívne, najradšej v tieni nejakého stromu na víkendovej rybačke,“ prezradila v rozhovore pre agentúru SITA.



 

Po finále Miss Slovensko si už s priateľom užila aj dovolenku pri mori. „Bolo to v krásnom prostredí tureckej Alanye. Jedným z rozhodujúcich faktorov bola časová zaneprázdnenosť nás oboch, no hoci viac-menej náhodne vybraná destinácia sa napokon ukázala ako výborná voľba,“ poznamenala. „Každá destinácia, kde je dostatok slnka a kde som s príjemnými ľuďmi, mi poskytuje dostatočný relax,“ dodala.

V nadchádzajúcich mesiacoch sa bude sústrediť najmä na prípravy na Miss World. „Toto leto nebude pre mňa obdobím dovoleniek, skôr naopak, bude to hektické obdobie vyplývajúce z plnenia povinností spojených s víťazstvom v Miss Slovensko. V najbližšom období začnem prípravu na Miss World, čo v sebe zahŕňa jazykovú prípravu, pohybovú a kultúrnu prezentáciu. Samotná súťaž Miss World trvá približne tri týždne, a tak naozaj treba byť pripravený po mentálnej aj fyzickej stránke,“ uzavrela.

Zdieľať článok na Facebooku

Foto: Facebook / Dominika Grecová
Zdroj: SITA

Hodnotenie článku:
0.0/5 (0 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Utorok, 23. apríl. 2024. Meniny má Vojtech.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa