Dovolenkové tipy: Karolína Chomisteková prezradila svoje plány na leto

2018-07-13 12:00:00 |   |    | 

Riaditeľka súťaže Miss Slovensko Karolína Chomisteková zbožňuje slnko a teplo. "Keď je teplo, nepotrebujem toľko spánku. Jedna z najväčších pasií pre mňa je, ísť si na dovolenke s východom slnka zabehať po pláži, následne si zaplávať a vychutnať si po tomto krásnom začiatku dňa raňajky," povedala v rozhovore pre agentúru SITA.



 

Počas leta sa okrem pravidelného behania venuje aj ďalším outdoorovým športom, rada si zahrá plážový volejbal, zájde si na turistiku či vyrazí niekam na kolieskových korčuliach. Ako priznala, leto si zvyčajne užíva bez veľkého plánovania. "Vždy to nechávam na spontánne rozhodnutia, nápady a plány. Určite si ale nenechám ujsť letné festivaly a príjemné dovolenkové destinácie," poznamenala tmavovlasá kráska.

Tento rok zatiaľ stihla dovolenku v Dubaji. "Hneď v júni po skúškovom období som absolvovala dovolenku v Dubaji. Bola to úžasná babská jazda s mojou maminou, sestrou a kamarátkami. Dubaj je jedna z mojich obľúbených destinácií, je to relatívne blízko a vždy máte záruku výborného počasia," vysvetlila Chomisteková.

"Každé leto sa teším aj na spoločnú rodinnú dovolenku, tá bude, predpokladám, v Chorvátsku, ktoré milujeme a koncom augusta nás čaká aj spoločná dovolenka v Turecku s celým tímom Miss Slovensko 2018," uzavrela Karolína.

Zdieľať článok na Facebooku

Foto: Facebook / Karolina Chromistekova
Zdroj: SITA

Hodnotenie článku:
0.0/5 (0 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Štvrtok, 28. marec. 2024. Meniny má Soňa.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa