Svetové hviezdy dovolenkujú v Európe: Najviac ich stretnete v Grécku a Taliansku

2019-06-22 00:00:01 |   |    | 

Občas môžete síce na nejakú hviezdu svetového kalibru natrafiť aj na Slovensku, oveľa viac ich ale dovolenkuje v obľúbených prímorských destináciách. Hoci si môžu dovoliť výlet na ktorékoľvek miesto na planéte, mnohí trávia leto u nás v Európe. Možno ich výber inšpiruje aj vás.



 

Jediné zastúpenie inak obľúbeného Španielska zatiaľ predstavuje spevák James Blunt, ktorý dovolenkuje na Ibize. Oveľa vyššiu koncentráciu celebrít hlási aktuálne Taliansko. Hollywoodsky herecký pár Goldie Hawn a Kurt Russel vzali dcéru Kate Hudson a jej partnera Dannyho Fujikawu na rodinnú dovolenku na jachtu k pobrežiu Amalfi.

Vody okolo ostrova Capri zas na jachte brázdi speváčka Nicole Scherzinger a rodinnú dovolenku v Taliansku si užíva aj herečka Uma Thurman, ktorá sa vybrala na ostrov Ischia.

Obľúbenou destináciou prominentov je aj Portofino, kde môžete v týchto dňoch ľahko stretnúť slávneho športovca. Romantickú dovolenku tu trávi brazílsky futbalista Kaka a na medové týždne sa sem vybrala aj čerstvo vydatá tenistka Caroline Wozniacki s manželom Davidom Leem.

Viaceré celebrity pozdravujú svojich fanúšikov prostredníctvom sociálnych sietí aj zo slnečného Grécka. Na rodinnú dovolenku sem súkromným lietadlom vyrazil slávny portugalský futbalista Cristiano Ronaldo.

Na gréckom ostrove Mykonos odfotili paparazzovia herečku Lindsay Lohan a na rovnakom mieste sa nachádza aj chilská modelka, herečka a moderátorka Pia Miller, ktorá v predošlých dňach preskúmala aj ďalšie grécke miesta vrátane slávnej Akropoly.

Jej kolegyňa, brazílska modelka Alessandra Ambrosio, zase zverejnila viacero snímok z ostrova Santorini. Jej fotografie doslova zvádzajú k okamžitému baleniu kufrov, čo poviete?

 

Autor: © Zoznam/ako

Zdieľať článok na Facebooku

Foto: Instagram

Hodnotenie článku:
0.0/5 (0 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Piatok, 19. apríl. 2024. Meniny má Jela.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa