Dovolenkové tipy: Spevák Miro Jaroš sa vždy rád vracia do Izraela

2019-07-28 12:00:00 |   |    | 

Slovenský spevák Miro Jaroš trávi letné dni prácou i oddychom. Možno jeho výber letnej dovolenky inšpiruje aj vás.



 

Našťastie sme si to tento rok zariadili tak, že budeme hrať len na niekoľkých festivaloch. Minulý rok to bolo trochu hektické, tak si tento rok dávame prestávku aj na oddych a na súkromný život,“ povedal pre agentúru SITA interpret, ktorý sa len prednedávnom vrátil z Izraela, kde bol s kolegami z kapely. „Prešli sme si Jeruzalem, okúpali sa v Mŕtvom mori... Zobral som ich na miesta, ktoré som už veľakrát videl a mám ich rád,“ priblížil Jaroš.

Krátko na to spevák stihol i ďalšiu, oddychovejšiu dovolenku s mamou. „Boli sme v Chorvátsku na ostrove Mljet. To je taký tichučký ostrov, na ktorom ani nie je veľmi kam chodiť, bol to len rýdzi relax,“ usmial sa Jaroš. „Teraz žijem taký hektický život, každú chvíľu som na nejakom inom mieste, doma mám všetko porozhadzované, nemám čas ani si oprať veci, chodím domov len na pár hodín... Takže som vyslovene túžil len si tak sadnúť na pláž a pozerať sa okolo seba. Iba pokoj...,“ zdôveril sa.

Spevák Miro Jaroš sa do spomínaného Izraela vždy rád vracia. Špeciálne mu pritom podľa vlastných slov prirástol k srdcu Tel Aviv, kde ešte pred účasťou v Slovensko hľadá Superstar (2004) štyri roky žil. „Tam to mám z celého Izraela asi najradšej. To mesto má taký krásny vibe, ľudia sa tam farebne obliekajú a sú pozitívne naladení, v tej atmosfére cítiť taký pokoj... Veľa ľudí si inak celkovo o Izraeli myslí, že je to nebezpečná krajina, ja sa snažím tieto mýty rúcať,“ vyjadril sa v rozhovore pre agentúru SITA. „Nikdy som sa tam necítil nebezpečne, ani kamaráti, ktorí tam so mnou po minulé roky boli, tento pocit nemali. Ja som úplne nadšený zakaždým, keď sa tam môžem vrátiť,“ poznamenal Jaroš

Najväčší rozdiel po návrate na Slovensko podľa vlastných slov pociťoval najmä v negativistickom nastavení ľudí. „U nás sú ľudia takí, že keď sa vám stane niečo zlé, väčšina – z toho, čo vidím v televízii alebo čítam v statusoch na facebooku - sa pýta, prečo sa to stalo práve jemu a plače, aké to je nespravodlivé. Vinia všetkých dookola a sťažovaním sa zbytočne zabijú strašne veľa času. Miesto toho by sa mohli o ten problém hneď postarať a na druhý deň by mohli mať zas pekné ráno,“ opísal spevák svoj hlavný postreh.

A potom sú tu ľudia, ktorí druhým nedoprajú. Majú to tak nastavené... Možno žili v takých podmienkach a ich rodičia boli takíto a zasiali to do nich, no aj celá naša spoločnosť je, mám pocit, taká... Akoby sme vyzdvihovali viac to, čo sa nepodarí, miesto toho, aby sme sa sústredili na úspech a tešili sa z vecí, ktoré vyšli... A deje sa aj to, že keď sa niekomu stane niečo zlé, druhí doň ešte kopnú...,“ uviedol Jaroš. „V Izraeli to také nie je alebo som sa s tým aspoň nikdy nestretol, a to som tam štyri roky fakt žil,“ uzavrel.

Autor: © Zoznam/SITA

Zdieľať článok na Facebooku

Foto: SITA/AP, Facebook / Miro Jaroš

Hodnotenie článku:
0.0/5 (0 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Štvrtok, 28. marec. 2024. Meniny má Soňa.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa