Trenčiansky kraj sa prebúdza: Zaujímavá FOTOsúťaž pozná svojich víťazov

2019-05-18 12:00:00 |   |    | 

Takmer 150 fotografií prihlásilo 54 fotografov z Trenčianskeho kraja do jarnej fotografickej súťaže Krajskej organizácie cestovného ruchu (KOCR) Trenčín región nazvanej Trenčiansky kraj sa prebúdza. Absolútna víťazka vzišla z hlasovania verejnosti. Za fotografiu zrúcaniny románskeho kostolíka pri Haluziciach získala Andrea Cagalová dron so vstavanou HD kamerou.



 

Ako o tom informovala výkonná riaditeľka KOCR Trenčín región Eva Frývaldská, po úspechu jesennej i zimnej fotosúťaže sa rozhodli vyhlásiť jarné pokračovanie. Od 20. marca až do 22. apríla sa verejnosť zapájala zasielaním fotografií s jarnou tematikou a od 24. apríla do 12. mája hlasovaním z postupujúcich 15 fotografií vybrala tri najlepšie.

Teší nás, že verejnosti sa fotosúťaže nezunujú, práve naopak. Zaznamenávame čoraz viac hlasujúcich, ale aj tých, ktorí sa do súťaže zapájajú zasielaním fotografie. Veríme, že podobný úspech bude mať aj naša ďalšia, letná fotosúťaž, o ktorej sa verejnosť dozvie viac už čoskoro,“ dodala Frývaldská.

Druhým oceneným je Tomáš Mikula s fotografiou Bojnického zámku, trojicu výhercov uzatvára Tomáš Dvoran s fotografiou Hôrky nad Váhom. Ceny dostanú aj traja výhercovia spomedzi hlasujúcich. Všetky fotografie majú šancu prispieť k propagácii turistických atraktivít Trenčianskeho kraja a môžu byť použité na webovom sídle KOCR Trenčín región, v dvojmesačníku Trenčín región, v tlačených propagačných materiáloch, publikáciách či PR článkoch. 

Autor: © Zoznam/ako

Zdieľať článok na Facebooku


Foto: KOCR Trenčín región
Zdroj: TASR

Hodnotenie článku:
0.0/5 (0 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Utorok, 23. apríl. 2024. Meniny má Vojtech.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa