Na pláži našli čudesného tvora: Ľudia sa pýtajú, či je to mimozemšťan

2022-04-12 16:00:00 |   |    | 

Austrálsky pastor na svoju rannú prechádzku nikdy nezabudne. Ako tvrdí, pri rozjímaní o Bohu odrazu uvidel čudnú vec. Jej video sa stalo virálne, a tak o bizarnom tvorovi pripomínajúcom mimozemšťana hovorí celý svet. Viac svetla do záhady však zatiaľ nikto nevniesol.



 

Neidentifikovaného tvora objavil queenslandský pastor Alex Tan na pláži Maroochydyre. „Zbadal som čosi čudné. Podobá sa to tým veciam, ktoré vidíte, keď ľudia hovoria, že našli mimozemšťana,“ hovorí vo videu a potom otočí kameru na tvora ležiaceho na piesku. Má chvost, lebku pripomínajúcu hada a ruky, ktoré sa podobajú ľudským. Na tele tiež vidno pozostatky tmavých chlpov.

Tan sa spočiatku domnieval, že vidí psa, pri bližšom pohľade si však uvedomil, že je to niečo oveľa zvláštnejšie. O svoj objav sa podelil na sociálnych sieťach, kde vyvolal veľký záujem. „Pátranie po tom, kto je tento krpec, stále pokračuje a stalo sa medzinárodným... ĽUDIA POTREBUJÚ ODPOVEDE,“ napísal na Facebooku.

Zatiaľ sa ich však nikto nedočkal. Niektorí užívatelia označili čudného tvora za návštevu z vesmíru, chupacabru či potkana a Tan v jednom z rozhovorov prezradil, že ani odborníci sa nedokázali zhodnúť. Niektorí ostatky prisúdili vačici kusu, iní hovoria o wallabym a ďalší v ňom zas vidia kenguru stromovú.

Samotný Tan sa domnieva, že ide  o vačicu, ktorá sa sem dostala po tom, čo bola celá oblasť v dôsledku prudkých búrok v uplynulých týždňoch zaplavená. Austrália je domovom mnohých zvierat, ktoré nikde inde nežijú. Od zvyšku sveta je izolovaná už milióny rokov, a tak sa jej obyvatelia vyvíjali vlastným spôsobom.

 

Autor: © Zoznam/ako

Zdieľať článok na Facebooku


Hodnotenie článku:
0.0/5 (0 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Štvrtok, 28. marec. 2024. Meniny má Soňa.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa