Z tohto vám padne sánka: VIDEO odhaľuje skutočný luxus prvej triedy

2016-09-23 00:00:00 |   |    | 

Vlogger Casey Neistat nie je verejnosti neznámy. Na YouTube pravidelne zverejňuje svoje videá a dokonca za ne získal viacero ocenení. V jednom z najnovších odhalil, ako vyzerá cestovanie na naozaj luxusný spôsob. Video už videlo viac ako 11 miliónov divákov, pozrite si ho aj vy!



 

Neistat nedávno cestoval z Dubaja do New Yorku s leteckou spoločnosťou Emirates. Zakúpil si síce štandardnú letenku, no keďže ostalo voľné miesto v prvej triede, ponúkli mu ho. Za štandardnú cenu si tak počas 14-hodinového letu vychutnal luxus, ktorý by podľa jeho zistení oficiálne stál takmer 22 tisíc dolárov! My sme síce našli takéto letenky za oveľa nižšiu sumu (v prepočte asi 7500 eur), aj tak si ich však môže dovoliť len málokto. Neistat nám preto luxus prvej triedy priblížil aspoň prostredníctvom videa.

Predovšetkým v ňom máte skutočné súkromie. Vaše sedadlo môžete jednoducho oddeliť a nerušene oddychovať, pracovať, prípadne sledovať svoj let, filmy alebo hry na dotykovej obrazovke.

Ak dostanete na niečo chuť, kuchár na váš pokyn pripraví čokoľvek z jedálneho lístka - napríklad kaviár. Nápoje si ani nemusíte pýtať, jediným dotykom sa vám otvorí vlastný minibar.

A keď na vás príde únava, letuška vám z vášho kresla vyčarí pohodlné ležadlo. Pyžamo si brať nemusíte – spolu s papučkami, maskou na oči či kozmetickými prípravkami všetko dostanete.

Ak ste si nezabudli rezervovať čas, po dobrom spánku vás ráno čaká sprcha.

Let luxusnou triedou pripomína ubytovanie v hoteli, len sa počas neho premiestnite z jedného konca sveta na druhý.

 

Zdieľať článok na Facebooku

Video: YouTube / CaseyNeistat
Zdroj: ako

Hodnotenie článku:
4.2/5 (6 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Štvrtok, 25. apríl. 2024. Meniny má Marek, Marko, Markus.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa