Nočná mora aeroliniek: Najhorším pasažierom roka je 31-ročný Martin

2016-12-31 00:00:01 |   |    | 

Takto si Vianoce na palube lietadla personál ani cestujúci určite nepredstavovali. Martin Sievert počas letu z Zürichu do Washingtonu vystrájal natoľko, že mu United Airlines navždy zakázali vstup do svojich lietadiel. Niet divu.



 

Väčšina Európanov sa v sobotu ráno pripravovala na najkrajšie sviatky roka, Švajčiar Martin Sievert však chystal pre svoje okolie prekvapenie iného charakteru.

Počas letu z Zürichu do Washingtonu si najskôr zapálil na toalete cigaretu, po ktorej mal podľa spolucestujúcich a personálu krvou podliate oči a cestou spať k sedadlu „sa potácal“. Potom ho zas letuška prichytila pri tom, ako si upíja alkohol z fľaše z duty free obchodu. Tú jej dal, no následne si otvoril plechovku pivu, ktorú mu tiež skonfiškovali.

To však 31-ročnému mužovi stále nestačilo. Keď sa vybral do zadnej časti lietadla pre svoju fľašu s alkoholom, schmatol za golier stevarda a zaútočil naňho. Preto Sievertovi jeden z členov personálu nasadil putá. Aj s nimi však Švajčiar útočil na personál a ďalších pasažierov, takže ho napokon museli doslova "prilepiť do sedadla", keď mu bezpečnostný pás ešte prelepili páskou.

Lietadlo pristálo asi o 15:00 na washingtonskom letisku Dulles International Airport, kde Sieverta ihneď zatkli agenti letiskovej aj štátnej polície. Až do utorka zostal za mrežami, odkiaľ putoval na súd. Letecká spoločnosť United Airlines mu tiež doživotne zakázala vstup do svojich lietadiel. Podľa švajčiarskeho portálu Blick Švajčiarovi rodičia vyhlásili, že „o svojom synovi ešte nič nepočuli“ a nevedia, kde sa momentálne nachádza.

 

Zdieľať článok na Facebooku
Ilustračné
Foto: Thinkstock
Zdroj: ako

Hodnotenie článku:
2.5/5 (19 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Piatok, 19. apríl. 2024. Meniny má Jela.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa