Nové spojenie s Pekingom: Od mája sa do Číny bude lietať aj z Oslo

2019-04-24 16:00:00 |   |    | 

Od 15. mája začne z Pekingu do Oslo lietať pravidelná linka spoločnosti Hainan Airlines Holding Co., Ltd. („Hainan Airlines"). Pôjde o prvé priame spojenie medzi Čínou a Nórskom a tiež o prvú priamu linku do Škandinávie.



Na trase Peking-Oslo a späť bude trikrát týždenne a to vždy v pondelok, v stredu a v piatok premávať Airbus A330-300 s 32 sedadlami v triede business a 262 sedadlami v triede economy. Trieda business bude vybavená sedadlami so 180-stupňovým sklápaním, pričom každé sedadlo v lietadle je vybavené exkluzívnym zábavným systémom na vyžiadanie a každý cestujúci si bude môcť vybrať z ponuky jedál orientálnej aj západnej kuchyne. Na palube bude možné používanie prenosných elektronických zariadení počas celého letu.

Spoločnosť Hainan Airlines má do dnešného dňa už 21 európskych trás a lieta do Berlína, Bruselu, Edinburgu, Londýna, Madridu, Manchestru, Moskvy, Paríža, Ríma, Viedne a Zürichu. Letenky z Pekingu do Oslo je možné rezervovať už teraz. Cestujúci nájdu viac informácií o rezerváciách na oficiálnej webovej stránke aerolínií www.hainanairlines.com.

Zdieľať článok na Facebooku


Foto: Getty Images
Zdroj: TASR

Hodnotenie článku:
0.0/5 (0 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Utorok, 19. marec. 2024. Meniny má Jozef.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa