Z Bratislavy pribudne nová pravidelná letecká linka do Odesy na Ukrajine

2019-08-07 08:00:00 |   |    | 

Z Letiska M. R. Štefánika budú môcť cestujúci využiť už tretiu pravidelnú leteckú linku na Ukrajinu. Po Kyjeve a Ľvove otvorí dopravca Wizz Air od novembra aj letecké spojenie z Bratislavy do Odesy pri Čiernom mori. Nová letecká linka bude k dispozícii od 3. novembra 2019 s frekvenciou dvakrát týždenne, v stredu a v sobotu.



Pravidelná letecká linka z Bratislavy do Odesy na Ukrajine bude súčasťou zimného letového poriadku 2019/2020, ktorý vstúpi do platnosti so zmenou času koncom októbra. Dopravca Wizz Air v ňom ponúkne cestujúcim z Bratislavy spolu 6 pravidelných leteckých liniek. Okrem novej linky do ukrajinskej Odesy prevádzkuje Wizz Air aj pravidelnú linku do Londýna-Lutonu (5 x týždenne, resp. 7 x týždenne vo vianočnom a novoročnom období), tiež letecké linky do Skopje v Severnom Macedónsku a Sofie v Bulharsku (obe 3 x týždenne, resp. 4 x týždenne vo vianočnom a novoročnom období).

Wizz Air aj naďalej zabezpečí pravidelné spojenie ukrajinského hlavného mesta Kyjeva s Bratislavou, a to leteckou linkou s frekvenciou 4 x týždenne, na letisko Kyjev-Žuljany. Lety do Ľvova na západe Ukrajiny zvýši v zime z minuloročných dvoch letov týždenne na tri lety týždenne. Letenky na všetky uvedené lety si možno zakúpiť na webovej stránke dopravcu www.wizzair.com za ceny od 14,99 € za jednosmernú letenku.

Dnešný deň je pre nás míľnikom, keďže pridávame do svojej siete leteckých spojení ďalšie ukrajinské letisko – Odesa, z ktorého spúšťame sedem nových leteckých liniek, medzi nimi je aj Bratislava. Na Ukrajine tak prispievame k rozvoju ekonomiky a turizmu, keďže v rámci nej ponúkame už 53 leteckých liniek do 13 rôznych krajín,“ doplnila komunikačná manažérka spoločnosti Wizz Air Paulina Gosk.

 

Zdieľať článok na Facebooku

Zdroj: BTS

Hodnotenie článku:
0.0/5 (0 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Utorok, 16. apríl. 2024. Meniny má Dana, Danica.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa