Slovak Lines spúšťa letnú linku do Chorvátska: K moru sa dostanete za necelých 20 eur

2021-07-01 20:01:00 |   |    | 

Chorvátsko je letnou top destináciou pre mnohých Slovákov. So Slovak Lines teraz môžete cestovať k Jadranskému moru každý víkend už od 19,90€ v komfortných autobusoch Setra. Vďaka trom zastávkam v Rijeke, Rovinji a Pule môžete mať celú chorvátsku Istriu na dosah.



K letu patrí more a to minuloročné mnohí zodpovedne oželeli. Situácia počas tohto leta je však podobne neistá, a preto je plánovanie najmä leteckých dovoleniek rizikom, ktoré mnohí cestujúci nie sú ochotní podstúpiť. Aj preto sa slovenský autobusový dopravca Slovak Lines rozhodol prevádzkovať letnú sezónnu linku do Chorvátska, s ktorou viete ísť k moru cenovo výhodne na predĺžený víkend, aj viackrát počas leta. Druhou možnosťou vďaka tomuto spojeniu je stráviť pri Jadranskom mori viac ako týždeň za bezkonkurenčnú cenu od 19,90 € (podľa naplnenosti autobusov).

 

Piatkový home office na pláži?

Luxusné autobusy Setra vybavené bezplatným internetovým pripojením a možnosťou občerstvenia vyrážajú z autobusovej stanice v Bratislave vo štvrtok večer o 22:00 a už o 06:00 ste v prístavnom meste Rijeka, 07:30 v historickom klenote Istrie v meste Rovinj a 08:25 najväčšom meste na Istrii v Pule. Odchod z Istrie je naplánovaný na sobotu večer o 19:35 z Puly, 20:30 Rovinju a 22:00 Rijeky s príchodom o 06:00 do Bratislavy.

 

Paddleboard či výbava na potápanie? Oboje!

V cene lístka máte dva kusy veľkej batožiny do podpalubia a jednu príručnú batožinu, ktorú si môžete vziať so sebou na palubu. V prípade potreby si však môžete dokúpiť aj tretí kus veľkej alebo nadrozmernú batožinu za 10 €.

 

Zdieľať článok na Facebooku

Foto: Getty Images

Hodnotenie článku:
0.0/5 (0 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Piatok, 29. marec. 2024. Meniny má Miroslav.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa